Horoscop: 20 mai 2011

Vineri, 20 Mai 2011, ora 07:22
2659 citiri
Horoscop: 20 mai 2011
Foto: Ziare.com

Taur

Asteptai cu mare nerabdare aceasta zi pentru ca speri sa primesti vestea de care ai nevoie pentru a merge mai departe cu planurile pentru o afacere demarata de curand. Nu iti face mari sperante pentru a nu fi dezamagit daca raspunsul nu se va ridica la asteptarile tale.

Gemeni

Nu esti intr-o stare foarte buna si asta te impiedica sa faci ceea ce aveai de gand. Evita drumurile lungi pentru ca starea de sanatate nu iti permite sa faci asta acum. Ceva mai bine iti va merge la birou, unde vei avea parte de o reusita.

Rac

Agitatia din ultima vreme incepe sa isi spuna cuvantul asupra ta si nu mai ai rabdare deloc sa asculti plangerile celor din jur. Te-ai decis sa te pui pe tine pe primul loc si sa te ocupi mai mult de viata ta.

Leu

Se apropie ziua pe care o asteptai de multa vreme. Sinceritatea va fi punctul tau forte si vei spune oricui ceea ce crezi, chiar daca aceste persoane vor fi deranjate de parerea ta.

Fecioara

Relatiile cu rudele vor fi mai stranse in aceste zile. Te vei intalni cu cei dragi si o sa puneti la punct activitati care va vor apropia foarte mult. Cel mai bine te vei intelege cu persoane mai mici ca varsta.

Balanta

Ai amanat sa faci ceva ce iti da mari batai de cap. Astazi nu mai ai scapare. Cineva te preseaza sa termini si nu ai ce face decat sa te apuci sa pui totul la punct. Incearca sa iti creezi un mediu cat mai placut de lucru pentru a putea sa treci mai departe peste tot.

Scorpion

Ai avut ceva foarte important de facut zilele astea si pentru asta ai lasat deoparte alte activitati, dar cineva banuieste ca incerci sa te sustragi de la acestea si iti poate face probleme. Ai grija ce si cui spui zilele astea.

Sagetator

Ai gresit fata de o persoana draga si acum te dai peste cap pentru a gasi o solutie in speranta rezolvarii micului incident. Vei fi nevoit sa accepti ajutorul cuiva apropiat si de tine si de el pentru a te asigura ca totul se termina cu bine.

Capricorn

Esti o persoana populara si sunt multi cei care isi doresc sa stea cu tine mai tot timpul. Astazi si urmatoarele zile vei lua parte la evenimente unde vor fi prezenti multi cunoscuti.

Varsator

Cand o persoana iti greseste foarte rau nu mai exista sanse sa ierti si sa treci mai departe. Asta se intampla astazi cand un prieten te dezamageste. Oricat de mult va insista sa te convinga ca nu a fost cu intentie ceea ce a facut, cel putin pentru un timp nu vrei sa auzi de el.

Pesti

Nu mai ai rabdare pana vine weekendul si deja iti faci planuri. Profiti de soarele de afara si vrei sa te relaxezi in linistea caminului sau undeva in aer liber inconjurat de verdeata.

Berbec

Ai foarte multe idei bune pe care vrei sa le pui in practica la locul de munca, doar ca cineva se tot pune impotriva ta si nu ai nicio sansa de reusita. Nu iti pierde speranta si incearca sa mergi pe drumul tau.

Horoscop realizat de Zaza

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic mai , #horoscop zilnic