Horoscop: 20 mai 2013

Luni, 20 Mai 2013, ora 06:59
2993 citiri
Horoscop: 20 mai 2013

Taur

Ai putin timp la dispozitie pentru a rezolva un aspect ce tine de viata personala. Din cauza asta nu te poti concentra la nimic la birou.

Gemeni

Lucrurile nu evolueaza asa cum vrei tu si te gandesti care dintre prieteni ar putea sa te ajute. Nimeni nu pare potrivit. Asta inseamna ca va trebui sa te descurci singur.

Rac

Te-ai lasat intimidat de cineva care nu este cu nimic mai bun ca tine, ci doar mai tupeist. Cu ajutorul unui apropiat iti recapeti increderea in tine si pui piciorul in prag.

Leu

Obtii ceva la ce nu mai sperai de multa vreme. Esti atat de fericit, incat razi incontinuu. Seara ai un motiv sa iesi in oras si sa sarbatoresti.

Fecioara

Doresti o schimbare prin care sa ii uimesti pe cei din jur. O sa faci ceva aproape socant si nimeni nu va mai indrazni sa comenteze nimic, nici macar sa te intrebe de ce ai luat aceasta decizie.

Balanta

Lupti pentru ideea ta si nu accepti ca cineva sa nu fie de acord cu tine. Invata sa respecti punctul de vedere al altora daca vrei ca si tu sa ai parte de acelasi tratament.

Scorpion

Vestea buna asteptata saptamana trecuta vine abia acum. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Asa trebuie sa vezi lucrurile.

Sagetator

Simti ca este momentul potrivit sa propui ca vrei sa avansezi din punct de vedere ierarhic. O sa ai o discutie serioasa cu seful. Ai grija cum iti expui argumentele.

Capricorn

Esti foarte grabit sa incepi un nou proiect, incat dai o gramada de telefoane pentru a te asigura ca totul se desfasoara conform planurilor.

Varsator

Astazi nici macar nu ai timp sa iti fuga gandul la altceva in afara de munca. Ai o gramada de treaba si daca nu te ocupi de ea la timp o sa fii nevoit sa stai mai mult la birou.

Pesti

Ai impresia ca zilele trec foarte greu. Asta se intampla doar pentru ca astepti sa inceapa ceva. Ia parte si la alte activitati pentru a trece timpul mai repede.

Berbec

Esti foarte sensibil in aceste zile si te superi din orice. Ar fi bine sa stai putin mai retras, deoarece din cauza atitudinii respective risti sa strici relatiile de amicitie cu cineva.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic mai 2013 , #horoscop zilnic