Horoscop: 20 mai 2014

Marti, 20 Mai 2014, ora 06:59
3095 citiri
Horoscop: 20 mai 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Conjuctura astrala te avantajeaza si te pune in prim plan in privinta unui proiect la care ai muncit foarte mult. Incep sa se vada rezultatele.

Gemeni

Nu te speria daca nu ai atins inca un obiectiv pe care ti l-ai setat acum ceva timp. Mai ai putina rabdare si Marte o sa te ajute sa faci tot ce ti-ai propus.

Rac

Planeta iubirii te duce intr-o lume de vis. Te gandesti la scenarii romantice si vrei sa le pui in practica cat mai repede pentru ca partenerul de viata sa stie ce simti pentru el.

Leu

Te ocupi serios de ceva ce tine de locul de munca. Pui in practica ceva la care te-ai gandit destul de mult timp si in care ai investit serios.

Fecioara

A doua zi a saptamanii iti aduce vesti bune pe plan personal, mai exact de la niste rude aflate in afara tarii. S-ar putea sa iti schimbi planurile pentru weekend.

Balanta

Esti in stare sa faci un pariu si sa pui o miza serioasa, fiind convins ca ai dreptate in privinta unui aspect ce tine de locul de munca. Totusi, nu exagera.

Scorpion

Investesti o suma destul de mare in ceva ce stii ca o sa fie o adevarata surpriza pentru sot/sotie. Abia astepti rezultatul final.

Sagetator

Nu te lasi doborat de ceva ce parea foarte serios la inceput. Te ambitionezi si faci cum crezi tu ca este mai bine pentru tine.

Capricorn

Lucrurile evolueaza in avantajul tau. Incep sa lamureasca unele aspecte care iti dadeau batai de cap. Astrele sunt in favoarea ta.

Varsator

Pluto iti ofera putere pentru a face fata unei provocari. Te temeai de aceasta, insa nu ai scapat. La sfarsit totul se va dovedi a fi perfect.

Pesti

Respecta-ti cuvantul dat si ajuta pe cineva caruia i-ai promis ca o sa lasi totul pentru a-i fi alaturi. Fa asta chiar daca trebuie sa renunti la ceva important pentru tine.

Berbec

O sa petreci ziua in compania unor persoane dragi pe care nu le-ai vazut de multa vreme. Cele mai frumoase momente vor avea loc pe seara.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 20 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop mai 2014 , #horoscop zilnic