Horoscop: 20 mai 2016

Vineri, 20 Mai 2016, ora 07:22
4183 citiri
Horoscop: 20 mai 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Iti este greu sa iti setezi o directie, pentru ca ai un program incarcat si prietenii te suna si te invita fiecare in alt loc. Poti cere oricand ajutorul cuiva, dar orgoliul te impiedica sa apelezi la colegi.

Gemeni

Chiar atunci cand credeai ca ti-ai construit o baza solida pentru ceva apar cateva detalii care schimba lucrurile. Vei fi nevoit sa reiei o activitate mai veche, dar compania in care o vei face va fi deosebita.

Rac

Anumite restrictii te impiedica sa te desfasori asa cum ai fi vrut, dar gasesti repede o alta varianta care sa iti ofere aceleasi satisfactii.

Leu

Incearca sa nu iti faci prea mari griji astazi si sa ii lasi pe altii sa se ocupe de particica lor. Fii cu ochii doar pe ceea ce tine direct de tine si gandeste-te la cum sa te relaxezi.

Fecioara

Aspecte ale vietii pe care le-ai neglijat te vor bantui astazi si nu vei avea liniste pana cand nu o sa te ocupi cum trebuie de ele. Partenerul de viata iti reproseaza ca nu iti faci timp pentru el.

Balanta

Iti este mult mai usor sa discuti cu oameni care pana acum pareau ca si-au cladit un zid si de care nu te puteai apropia. Ai descoprit cum ii poti aborda.

Scorpion

Reusesti sa finalizezi niste sarcini pe care le-ai primit de ceva vreme. Adevarul este ca te plictisisei si nu mai gaseai nicio motivare pentru a le termina, dar acum s-a schimbat ceva.

Sagetator

Parea foarte usor sa iei o decizie, dar lucrurile se complica. Ai prea multe variante si nu esti sigur care varianta ti se potriveste. Consulta-te si cu cei din familie, mai ales daca sunt implicati direct.

Capricorn

Reflectezi cu mare atentie asupra unei situatii in care ai fost implicat de un amic. Ai vrut sa il ajuti, dar acesta a inteles gresit si a profitat de bunatatea ta.

Varsator

Lucrurile evolueaza rapid in favoarea ta si ai mari sanse sa primesti niste bani. Nu este vorba despre ceva pentru care nu ai muncit, dar intarziau sa apara si te deranja asta.

Pesti

Cineva considera ca planurile sale sunt mai importante decat ale tale si iti cere sa lucrezi in locul sau. Nu esti de acord la inceput, dar apoi observi ca te avantajeaza un anumit aspect si accepti.

Berbec

Nu esti o persoana egocentrista, dar astazi simti nevoia de mai multa atentie si faci tot posibilul sa fii subiectul de pe buzele tuturor. Vei fi foarte rasfatat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 20 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic