Horoscop: 20 martie 2012

Marti, 20 Martie 2012, ora 07:32
3570 citiri
Horoscop: 20 martie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Daca vrei sa ai timp de tot ceea ce ai programat pentru astazi, nu pierde vremea pe drum si nici la pauza de cafea. Nu este momentul potrivit sa te intinzi la vorba cu cei de la birou. Elimina tot ceea ce ti-ar putea distrage atentia.

Berbec

O zi insorita afara, dar si in viata ta. Dupa o perioada putin cam neagra, acum urmeaza cateva zile de voie buna. Vei primi mai multe vesti bune ce te vor ajuta sa iti faci o idee despre ceea ce urmeaza in continuare.

Taur

Asteapta-te la cateva reprosuri astazi. Ai facut ceva pe dos fata de cum ti s-a spus si nu o sa scapi usor din asta. Partea buna este ca in cateva ore toti vor uita greseala si lucrurile vor reveni la normal.

Gemeni

Ai grija ce si cui spui astazi pentru ca si peretii au urechi si risti ca informatiile sa ajunga la persoane nepotrivite. Deschide bine ochii cand incepi sa vorbesti.

Rac

Ar fi bine sa iti vezi interesul in anumite proiecte si sa te faci remarcat cand simti ca este momentul potrivit. Este posibil ca cineva sa observe eforturile tale si sa iti faca o oferta greu de refuzat.

Leu

Risti foarte mult in aceasta perioasa si, spre fericirea ta, castigi. Nu iti dadeai nicio speranta la inceput, insa uite ca lucrurile s-au asezat in avantajul tau. Este bine de stiut pentru viitor.

Fecioara

O zi buna, zece rele. Cam asa te-ai simtit in ultima vreme, insa uite ca acum ti se schimba norocul. Cineva te anunta ca urmeaza sa primesti o suma de bani si asta iti aduce zambetul pe fata. De asta era nevoie ca sa te simti putin mai bine.

Balanta

Esti dornic de o aventura. Nu te gandi la ceva sentimental, ci la ceva ce presupune o plimbare pe munte sau o fuga undeva cu cortul. Strangi toti prietenii si planuiti deja ce urmeaza sa faceti in weekend.

Scorpion

Te simti plin de energie si asta iti permite sa faci ceva ce aveai in planuri de multa vreme, dar nu indrazneai. Acum esti atat de bine dispus, incat ai accepta sa practici un sport extrem.

Sagetator

Emotiile sunt mari pentru ca se va intampla ceva ce merita povestit tuturor cunoscutilor. Nu mai ai rabdare pana cand o sa primesti unde verde sa faci asta. Abia reuseste partenerul de viata sa te faca sa taci putin.

Capricorn

Nu uita ca astazi este ultima zi in care poti plati cateva facturi. Daca nu vrei sa fii penalizat, mergi cat mai repede sa le achiti. Apoi te pot concentra asupra altor lucruri, insa abia apoi. Nu este vorba despre plata luminii sau a telefonului, ci despre ceva mult mai important.

Varsator

Te simti foarte obosit, desi saptamana abia a inceput. Asteapta-te sa o termini epuizat. Nu iti programa nimic pentru weekend pentru ca o sa ai nevoie de odihna.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic