Horoscop: 20 noiembrie 2017

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 06:42
7126 citiri
Horoscop: 20 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Esti constient de ceea ce te asteapta, dar cu toate acestea continui pe drumul tau. Nu te temi de ceea ce urmeaza, ci din contra, astepti cu interes totul.

Sagetator

Asteapta-te la cateva ore extrem de grele la locul de munca, dar seara o sa fie ca o oaza de liniste. Mergi intr-un loc special pentru tine, unde o sa te incarci cu energie.

Capricorn

Ai nevoie de mai multa distractie in viata ta. Asculta-ti prietenii, care te sfatuiesc sa iesi mai mult in oras si poate chiar sa pleci intr-o calatorie.

Varsator

Ziua incepe binisor, dar se va termina intr-un mod uimitor datorita unui om special care parca iti citeste gandurile si iti ofera ceva unic.

Pesti

Ai nevoie de ceva care sa iti ofere o stare de bine sufleteasca. Poate daca ajuti pe cineva o sa vindeci micile rani din interiorul tau. Trebuie sa iti permiti sa fii fericit.

Berbec

Venus va face ca micile probleme din cuplu sa dispara mai repede decat ai fi crezut. Este si meritul tau pentru ca ai indraznit sa vorbesti despre ceea ce simti si ti-ai expus gandurile.

Taur

Voiai de ceva vreme sa ajungi intr-un loc, insa nu gaseai momentul potrivit. Acum a venit si te pregatesti de drum.

Gemeni

Daca esti singur, este o perioada buna pentru a incepe o noua relatie. In schimb, cei implicati in relatii vor merge catre urmatorul pas firesc.

Rac

Amesteci niste chestiuni si o sa intri intr-o incurcatura. Din fericire, exista o persoana pe care te poti baza oricand si care va fi exact acolo pentru a te ajuta.

Leu

Esti foarte optimist si increzator, iar acest lucru va avea un efect pozitiv asupra celor din jur, nu numai asupra ta. Socializezi mult si daca lasi discutia sa curga de la sine e posibil sa cunosti pe cineva care iti va schimba viata. Lasa lucrurile sa evolueze de la sine.

Fecioara

Te preocupa ceva si consideri ca nimeni nu te intelege. Poate nu explici sau nu expui problema cum trebuie. Adopta o alta varianta de rezolvare si totul o sa mearga cum vrei.

Balanta

Ai ajuns la finalul unui proiect care iti face cinste. Problema e ca te simti putin pierdut, pentru ca de multa vreme te-ai ocupat doar de acesta si nu esti sigur pe ceea ce trebuie sa faci in continuare. Incepe cu o pauza. O meriti.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 20 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop noiembrie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic