Horoscop: 20 octombrie 2011

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 07:55
2963 citiri
Horoscop: 20 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Este o zi in care trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si calm. O sa iei parte la cateva evenimente ce te vor face sa te simti incoltit exact de cei de la care nu te asteptai. Regreti ca ai avut prea multa incredere in ei si iti impui ca pe viitor sa nu repeti greseala.

Scorpion

Astrele prevad o zi excelenta tocmai pentru ca te-ai decis sa nu te mai agiti pentru orice detaliu nesemnificativ. Incerci sa vezi partea buna in orice. Astfel, daca astazi ai de facut ceva foarte greu, tu te gandesti ca o sa scapi aceasta sarcina si o sa iti ramana tot ceea ce este mai usor.

Sagetator

Ai grija la ton. Primesti o veste cam proasta si risti sa pornesti un conflict cu un apropiat daca nu ai grija la modul in care transmiti informatia. Daca crezi ca este mai bine ca ei sa nu stie despre ce este vorba, nu le spune. In acest fel o sa eviti ceva neplacut.

Capricorn

Ai reusit sa te odihnesti mai mult si acum te poti pune pe treaba. S-au adunat multe sarcini nefinalizate si trebuie sa le acorzi mai multa atentie. Inainte de a termina cu acestea nu accepta altele noi.

Varsator

Ofera mai multa atentie vietii de familie. Este normal sa iti doresti sa ai succes la locul de munca, insa nu cu pretul pierderii celor dragi. Esti dispus sa iti asumi riscul acesta? Daca nu, fa rapid ceva.

Pesti

Ai lasat sa treaca pe langa tine sansa unei colaborari ce iti putea aduce o suma buna de bani. Te-ai grabit si ai refuzat propunerea. Sa te inveti minte si data viitoare sa nu mai faci aceeasi greseala. Pe seara primesti o veste buna de la o ruda foarte apropiata, poate partenerul de viata sau un parinte.

Berbec

Cineva te-a rugat sa il ajuti in rezolvarea unei probleme. Ai facut-o si acum te simti indreptatit sa ii ceri la randul tau o favoare. Nu este corect modul in care vezi lucrurile pentru ca a ajuta pe cineva nu inseamna ca iti ramane dator pe viata.

Taur

Dispui de foarte multa energie. In plus, esti foarte fericit ca tocmai s-a intamplat ceva ce asteptai de o buna perioada de timp. Sunt momente in care parca nu iti vine sa crezi ca se intampla asa ceva.

Gemeni

Simti nevoia unor schimbari si incepi cu mici modificari prin casa. Ai achizitionat ceva ce iti doreai de mai mult timp si este fericit ca cel putin camera ta arata cum iti doreai.

Rac

Simti nevoia de relaxare si abia astepti sa ajungi acasa, chiar daca ziua abia a inceput. Cel mai probabil cand ajungi pe seara in caminul tau o sa stai doar in pat si eventual te vei relaxa in fata televizorului. Nici macar de vorbit la telefon nu ai chef.

Leu

Evita drumurile in afara localitatii in aceste zile. Astrele prevad o cheltuiala neprevazuta si poate fi vorba despre o amenda de circulatie, asa ca ai grija pe unde si cum circuli.

Fecioara

Ofera mai multa incredere persoanelor ce vad in tine un model. Esti destul de dur cu ei si risti sa ii dezamagesti. Din punct de vedere profesional, o sa ai parte de o reusita.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic