Horoscop: 21 aprilie 2016

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 07:29
4580 citiri
Horoscop: 21 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Nu poti sa te incui in casa atunci cand nu ai chef de munca. Pregateste o cafea buna si incearca sa iti faci curaj. La birou te asteapta o veste buna si nu vei regreta ca nu ti-ai luat o zi libera.

Gemeni

Trebuie sa te inconjori de oameni de succes pentru ca si tu sa te simti mai motivat pentru a face lucruri frumoase si de viitor. Prietenii sunt o sursa de amuzament astazi.

Rac

Fii atent la oamenii care vorbesc despre proiecte mari si ofera promisiuni pe banda rulanta. Ar putea sa isi urmareasca propriul interes si sa te abandoneze inainte de semnarea unui contract.

Leu

In loc sa faci sapaturi pentru a cauta o explicatie pentru o greseala mai veche, mai bine concentreaza-te pe ceea ce urmeaza si asigura-te ca totul o sa fie asa cum speri.

Fecioara

Astazi au loc multe activitati care te fac sa stralucesti si sa zambesti incontinuu. Esti foarte fericit si multumit de proiectul care a ajuns la final. Acum, doar ramane sa astepti laudele.

Balanta

Ai nevoie de sfaturile unor oameni maturi, poate chiar mai in varsta ca tine, asa cel mai bine ar fi sa apelezi la parinti sau rude trecute prin multe experiente de viata.

Scorpion

Iesi si fa o plimbare in aer liber, pentru ca vremea este foarte frumoasa si asa te asiguri ca te umpli de energie pozitiva. Nu trebuie sa inviti pe nimeni, ci sa mergi singur.

Sagetator

Sa iei o decizie foarte importanta este aproape imposibil pentru tine. Nu te poti concentra la nimic, pentru ca mereu te intrerupe cineva. Inchide telefonul, laptopul sau televizorul si fii atent la ceea ce ai de facut.

Capricorn

Trebuie sa te decizi daca inchei o colaborare sau ii mai dai o sansa unui partener de afaceri care nu a fost foarte serios in ultimele luni. Nu oferi un raspuns in graba, ci analizeaza bine datele.

Varsator

Foloseste-te de puterea cuvintelor pentru a obtine ce vrei. Nu uita ca vorba dulce mult aduce si ghideaza-te dupa instinct. Astrele iti vor da si ele o mana de ajutor.

Pesti

Ai un talent ascuns si te-ai hotarat sa il scoti la iveala si sa lasi frau liber imaginatiei. Te intalnesti cu persoane care impartasesc acelasi hobby si esti foarte incantat de ceea ce se intampla.

Berbec

Este una dintre zilele in care nu ai chef de nimic si vrei doar sa fii lasat in pace. Nu ai deloc rabdare sa afli ceea ce au altii de spus si le inchizi usa inainte sa apuce sa te informeze despre o sedinta viitoare.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 21 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic