Horoscop: 21 decembrie

Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 06:49
7196 citiri
Horoscop: 21 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Vei fi foarte eficient astazi. In doi timpi si trei miscari vei face ceva ce un cunoscut s-a chinuit zile la rand. Urmeaza si felicitarile.

Capricorn

Iti impui punctul de vedere cand cineva intrece limita. Va fi un moment amuzant pana la urma, de care o sa va amintiti cu drag.

Varsator

Esti cunoscut pentru faptul ca argumentezi absolut orice idee, dar astazi exagerezi si cineva o sa se simta coplesit.

Pesti

Imaginatia bogata te va impinge catre scenarii riscante astazi, dar rezultatele vor fi avantajoase pentru tine. Ai grija totusi cu cine te aliezi.

Berbec

Ideile pe care le propui la birou vor fi in interesul multor colegi si te vei bucura de sustinerea lor. Ia in calcul si opiniile celor care se opun. Ai putea invata ceva.

Taur

Nu oferi sfaturi cui nu le cere. In schimb, daca un prieten apeleaza la tine pentru o povata, spune-i ceva doar daca esti 100% convins ca este ceea ce trebuie.

Gemeni

Primesti informatii pretioase de la oamenii cu care te intalnesti. Ajungi sa regreti ca ai amanat de atatea ori acest eveniment.

Rac

Umpli un gol pe care il simteai de multa vreme in interiorul tau. Ai descoperit care este calea pe care trebuie sa o urmezi si nu te lasi tras inapoi de nimic.

Leu

Provoci o problema chiar in timp ce incerci sa rezolvi una. Din fericire, esti foarte calculat si istet astfel incat sa nu te lasi atras intr-o capcana si ziua se va dovedi a fi una excelenta atat pe plan financiar, cat si personal.

Fecioara

Esti atat de prudent incat ai fi in stare sa nu iesi din casa ca sa nu faci accident cu masina. Trebuie sa fii mai relaxat si sa iti asumi riscuri.

Balanta

Toata lumea iti cere cate ceva si de fiecare data iti notezi. La amiaza deja o sa ai o lista lunga cu lucruri de facut. Nu ezita sa ceri ajutor cuiva.

Scorpion

Chiar daca niste amici au ceva de impartit si nu se inteleg, nu este cazul sa intervii. Ofera-le spatiul si timpul de care au nevoie.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 21 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic