Horoscop: 21 februarie 2017

Marti, 21 Februarie 2017, ora 06:53
7237 citiri
Horoscop: 21 februarie 2017
Foto: Ziare.com

Pesti

Pestii sunt foarte eficienti azi. Luna in Sagetator ii face energici si ii incurajeaza sa treaca la actiune. Mai mult ca in alte dati, azi Pestii sunt capabili de multitasking, asa ca lista cu lucruri facute, la sfarsitul zilei, va fi una destul de lunga.

Berbec

Alege proiectele mai scurte azi. Esti adesea tentat sa incepi cu entuziasm proiecte mari, ce necesita timp, pe care, apoi, le duci sau nu la capat. Macar azi renunta la aceasta pornire si alege ceva ce poti duce la bun sfarsit.

Taur

Disciplinat si muncitor cum esti, te apuci de un proiect de care niciunul dintre colegii tai nu a indraznit sa se atinga. Il vei termina fara probleme, ba chiar vei avea timp si pentru proiectele personale.

Gemeni

Nu doar ca vei reusi sa-ti pastrezi motivatia la cote inalte intreaga zi, dar vei reusi sa-i motivezi si pe cei din jur. E una dintr-acele zile cu maximum de energie, de care stii sa profiti din plin.

Rac

Luna in Sagetator iti da energie sa te achiti de sarcinile de la munca, dar nu te scoate si in oras sau la intalniri cu prietenii. Pentru tine cel mai bine e sa te retragi in confortul propriei case.

Leu

O zi in care te urnesti mai greu, dar care pana la urma se sfarseste asa cum iti doresti. Fa-ti treaba cu meticulozitate si apoi poti trece la ceea ce-ti place: motivarea celor din jur. Fii exemplul lor!

Fecioara

Fecioara este un angajat extrem de eficient. Azi si maine, insa, se intreci pe sine. Fecioara vine cu capacitatea de a rezolva probleme complexe, iar Sagetatorul cu abilitatea de a le solutiona repede. Cum se concretizeaza asta vei vedea.

Balanta

Apar probleme neasteptate, mai degraba ciudate. Darul de a vorbi te va scoate din impas, iar seara se anunta calma si vesela.

Scorpion

Se anunta o zi calma, fara mari provocari. Daca va aparea totusi un conflict, il vei atenua fara mare efort. O zi in care reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus.

Sagetator

Esti pur si simplu de neoprit. Toate calitatile tale sunt amplificate in aceasta perioada. Apar probleme, insa nu au nicio sansa in fata ta.

Capricorn

Esti devotat, nu-ti pierzi concentrarea si vei trece cu bine peste aceasta zi. Fereste-te de conflicte, munceste in acelasi ritm si in scurt timp e posibil sa fii promovat.

Varsator

E o zi in care simti nevoia sa te dedici unei cauze, sa faci munca voluntara, sa-i ajuti pe cei din jur. Daca vei reusi sa-ti materializezi dorinta, te vei simti de milioane.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop 21 februarie, #horoscop marti, #zodii 21 februarie 2017, #luna sagetator efecte zodii , #horoscop zilnic