Horoscop, 21 iunie 2010

Luni, 21 Iunie 2010, ora 10:49
1910 citiri
Horoscop, 21 iunie 2010
Foto: Arhiva

Gemeni

Te-ai cam plictisit sa faci zilnic acelasi lucru si astazi te hotarasti sa adaugi putina sare si piper vietii sale. Spre amiaza o sa descoperi exact cum iti poti face viata mai palpitanta. Nu ar fi rau sa te apuci sa faci mai multa miscare.

Rac

O sa primesti o veste de la o persoana foarte apropiata, iar acest lucru te va bucura foarte mult. Apoi o sa termini ceea ce aveai de facut pentru azi, pentru ca mai tarziu sa iesi in oras sau sa ii pregatesti o surpriza persoanei iubite.

Leu

Ai avut timp liber in weekend si te-ai odihnit foarte mult, astfel incat astazi ai mult chef de munca. Ai multa energie si acest lucru o sa se vada in tot ceea ce o sa faci astazi. O sa dai cateva telefoane importante pentru evolutia ta in cariera.

Fecioara

Astrele prevad o zi foarte ocupata pentru nativii din fecioara. La locul de munca se vor agita toata ziua, seara vor avea de rezolvat unele probleme ale unui prieten care le tot da batai de cap, iar cand vor ajunge acasa se vor putea relaxa, fara sa mai aiba nicio grija pe cap.

Balanta

O persoana din anturajul tau iti comunica o informatie foarte importanta care te va ajuta in cariera ta. ai foarte mare incredere in fortele proprii si in ceea ce ti-a comunicat respectiva persoana si te pui pe munca pentru a reusi ceea ce ti-ai pus in gand.

Scorpion

Scorpionii vor comunica foarte mult cu cei din jur astazi, mult mai mult decat de obicei. Vrei sa povestesti toturor ceva anume si pentru acest lucru organizezi o iesire in oras.

Sagetator

Viata de cuplu avanseaza cum nu se putea mai bine. Aproape ca nu iti vine sa crezi cat de frumos se comporta partenerul de viata cu tine si linistea de care ai parte te ajuta sa te concentrezi mai bine si asupra proiectelor de la locul de munca.

Capricorn

Este o zi perfecta pentru ca nativii in capricorn sa faca speculatii financiare. Banii de care dispun capricorni vor fi investiti intr-o afacere buna pe termen lung. Viata sentimentala se desfasoara dupa bunul plac si nu ai nimic de comentat familiei.

Varsator

In curand o sa participi la un eveniment foarte important si deja incepi sa te gandesti la detalii. Poate fi vorba despre o nunta sau un alt eveniment unde vor fi prezenti multi prieteni si rude.

Pesti

Prietenii iti sunt inca o data alaturi si nu te lasa singur deloc. O sa ai parte de o surpriza foarte frumoasa din partea prietenilor. La locul de munca ai multa treaba, insa acest lucru nu te descurajeaza.

Berbec

Azi te-ai hotarat sa termini toate proiectele incepute pentru a te putea pregati de concediu cum trebuie. Sefii vor aprecia ca muncesti in plus si se gandesc serios cum ar putea sa compenseze pentru tot ceea ce faci.

Taur

Esti plin de energie si acest lucru iti prinde bine la locul de munca, mai ales ca este inceput de saptamana. Esti fericit pentru ca in sfarsit ti se va indeplini un vis in viata personala, poate fi vorba despre o schimbare de casa sau o modificare in locuinta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic