Horoscop: 21 iunie 2013

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 06:57
2338 citiri
Horoscop: 21 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Este ultima zi in care poti sa iti prezinti ideile vizavi de ceva ce tine de viata personala. Nu ai dispozitia necesara si preferi sa sari peste aceasta etapa.

Rac

Iti pui cateva semne de intrebare atunci cand cineva iti ofera o metoda mult prea usoara prin care poti face rost de bani. Foarte bine ca nu te arunci in jocuri periculose fara sa gandesti.

Leu

Astrele sunt de partea ta astazi. Inchei un capitol care simteai ca nu se mai sfarseste. Te simti eliberat. Este un motiv bun pentru a sarbatori.

Fecioara

Relatia personala merge foarte bine, iar la locul de munca au disparut momentele de tensiune. Nici ca puteai sa iti doresti altceva.

Balanta

Nu duci lipsa de energie. Ba din contra. Ai prea multa, iar partenerul de viata simte nevoia de liniste. Chiar daca vrei sa mergi prin parc, respecta-i dorinta si lasa-l sa se odihneasca.

Scorpion

Cineva din familia partenerului de viata isi depaseste atributiile si intervine intre voi doi. Nu iti place acest aspect si incerci sa ii explici intr-un mod civilizat.

Sagetator

Invata sa spui "nu" cand cineva te roaga sa faci ce nu iti place. Din dorinta de a-i ajuta pe altii, ajungi sa te ocupi de sarcini extrem de plictisitoare.

Capricorn

Faci o investitie astazi. Ai o indoiala, pentru ca este vorba despre o suma mare, insa stii ca pui totul la punct pentru ca pe viitor sa nu mai ai nicio grija.

Varsator

Este o zi in care esti hotarat sa te rasfeti singur. Chiar daca nu iti permiti prea multe din punct de vedere financiar, faci ceva acasa.

Pesti

Ai in desfasurare un proiect care te obliga sa dai dovada de multa maturitate si sa fii atent la ceea ce spui. O zi cu emotii.

Berbec

Sotul/sotia a omis sa iti spuna ceva si iti faci tot felul de idei total gresite. Comunica mai mult cu el/ea pentru a evita momentele de cumpana din relatie.

Taur

Ai ezitat sa ii spui adevarul cuiva si uite ca acum totul se intoarce impotriva ta. Data viitoare nu menaja pe nimeni, pentru ca vei avea tot tu de pierdut.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic