Horoscop: 21 noiembrie 2014

Vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 07:13
3488 citiri
Horoscop: 21 noiembrie 2014
Foto: Facebook

Scorpion

Este ultima zi in care poti sa achiti o factura si o sa alergi putin pentru asta. Din fericire, seara o vei petrece intr-un mod relaxant.

Sagetator

A venit momentul sa iti faci ordine in finante si sa imparti banii pe categorii. La final vei fi incantat cand o sa observi ca iti raman si pentru un mic rasfat.

Capricorn

Soarele are planuri mari pentru tine, asa ca asteapta-te la cateva surprize, chiar si la locul de munca. Pe de alta parte, acasa o sa ai mai multa liniste decat de obicei.

Varsator

Orice sarcina pare usoara pentru tine astazi. Pluto iti ofera o putere de nedescris si o sa rezolvi in termen record tot ceea ce ai de facut.

Pesti

Iti intreci propriile performante si esti foarte mandru de tine. Ba mai mult, seara vin si laudele, alaturi de felicitari si premii.

Berbec

Dimineata te impiedici de un mic detaliu care te va tine pe loc cateva ore. Abia dupa ce dai mai multe telefoane o sa intelegi ce se intampla si poti continua cu treaba.

Taur

Fa-ti ordine in program, pentru ca te-ai aglomerat cu o multime de activitati si acum nu mai ai timp nici sa respiri. Daca nu renunti la ceva, macar solicita ajutorul cuiva.

Gemeni

De energie nu duci lipsa, dar de momente libere da, ca si taurii. Tu ai acceptat rugamintile celor din jur si realizezi ca nu ai cum sa duci la bun sfarsit toate sarcinile la care te-ai inhamat.

Rac

Victoria de astazi ii va face pe toti cunoscutii sa vorbeasca despre tine. Vei primi multe telefoane, emailuri si vesti din toate partile.

Leu

Va fi o zi plina de treburi care au legatura atat cu slujba, cat si cu viata personala. Esti foarte harnic si, datorita faptului ca te-ai straduit cat ai putut de mult, o sa termini totul mai repede.

Fecioara

Trebuie sa rezolvi o urgenta a unei rude si aceasta te preseaza foarte mult, asa ca astazi pui piciorul in prag si lasi sa iasa la suprafata toate gandurile.

Balanta

Astrele nu te favorizeaza astazi si nimic nu iti iese cum trebuie pana la amiaza. Apoi, totul se va schimba 100% si vei obtine ceva important.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 21 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic