Horoscop: 21 octombrie 2011

Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 07:26
2389 citiri
Horoscop: 21 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Intampini probleme financiare, asa ca fii atent la tot ceea ce faci zilele astea. Nu promite nimanui ca iesi in oras sau ca pleci intr-o mica excursie pentru ca nu iti permiti. Profita de aceasta ocazie si stai mai mult cu familia.

Scorpion

O sa ai parte de o zi foarte agitata din cauza locului de munca. Multa munca, sedinte lungi si obositoare si nicio pauza. Nu ai cale de scapare. Accepta ceea ce ti se intampla si incearca sa fii cat mai calm.

Sagetator

Cineva a reusit sa faca ceea ce doreai tu. In afara faptului ca simti o satisfactie personala, realizezi ca in sfarsit iti impui punctul de vedere. In cazul in care ocupi o functie de conducere, astazi este posibil sa semnezi un contract important pentru companie.

Capricorn

In loc sa te ocupi de munca, diferite evenimente ce tin de viata personala iti atrag atentia si te tin legat de telefon. O sa discuti ore in sir si abia pe seara o sa ajungi la aceeasi concluzie cu cei din jur.

Varsator

Ai asteptat aprobarea pentru un nou proiect si uite ca acum in sfarsit l-ai primit. Nu te pui imediat pe treaba pentru ca nu mai ai aceeasi tragere de inima cum aveai la inceput. Deja ai inceput sa iti pierzi interesul. Ai grija sa nu observe si sefii asta pentru ca este posibil sa nu mai iti dea mana libera prea curand.

Pesti

Lasa-te condus de inima, nu te minti macar pentru cateva ore. Risti sa iei o decizie total gresita daca stai foarte mult sa te gandesti. Traieste momentul si bucura-te de ceea ce ti se ofera.

Berbec

Iti facusei planuri sa pleci din oras, insa acum nu te mai gandesti la asta pentru ca a intervenit ceva neasteptat. Nu te plangi pentru ca este chiar mai placut decat prima varianta.

Taur

Iti trec foarte multe idei prin cap, insa uite ca astazi se iveste ocazia sa le pui si in practica. Nu doar cei din jur vor fi uimiti de succesul de care o sa ai parte, ci si tu ramai surprins.

Gemeni

O zi perfecta pentru viata de cuplu. De mult timp nu ati mai avut parte de momente atat de frumoase petrecute impreuna. Daca aveti copii, ai grija sa ii lasi in grija altcuiva pentru ca este posibil sa va incurce.

Rac

Daca vrei sa nu intampini probleme, nu ridica tonul in fata unei persoane cu o functie mai mare decat a ta. Chiar daca ai dreptate, abtine-te. Este mai bine pentru cariera ta.

Leu

Reusesti sa te concentrezi foarte bine asupra a ceea ce faci pentru ca in sfarsit te-ai odihnit putin. Chiar si cateva ore de somn se vor cunoaste.

Fecioara

O sa ai parte de o discutie lunga si epuizanta, dar se va dovedi a fi constructiva. Afli o multime de lucruri care te vor ajuta sa termini cat mai repede proiectele pe care le ai in derulare.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic