Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 21 octombrie 2015

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 07:09
4194 citiri
Horoscop: 21 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Prinzi gustul unei activitati noi si nu vrei sa mai renunti la ea. Esti foarte entuziasmat de ceea ce se intampla si hotarasti sa spui si altora despre aceasta.

Scorpion

Astrele sugereaza sa te orientezi catre un alt proiect, pentru ca cel actual nu are sanse sa iasa. O sa faci o alegere foarte buna pentru ca urmatorul iti aduce mai multi clienti si implicit mai multi bani.

Sagetator

Nu te temi de situatiile neprevazute, dar nici nu vrei sa lasi totul la voia intamplarii. Tocmai de aceea astazi notezi pe hartie ceea ce urmeaza sa faci si abia apoi iei o decizie importanta pentru viitor.

Capricorn

Legi o relatie cu o persoana pe care o consideri esentiala pentru viitorul tau profesional. Este vorba despre un parteneriat care o sa iti deschida noi orizonturi.

Varsator

Faci niste achizitii necesare pentru casa, lucru care te bucura, dar o sa ramai fara bani. Nu vei putea sa mai cumperi ceva ce aveai pe lista, dar te linisteste partenerul de viata, pentru ca urmeaza sa i se returneze un imprumut.

Pesti

Iei parte la o manifestare sau la un eveniment cu care nu esti obisnuit. Totul ti se pare nou si fascinant. Nu regreti ca ti-ai schimbat programul in ultima clipa.

Berbec

O sclipire de moment te aduce in centrul atentiei. Nu erai obisnuit cu aceasta postura, dar te incanta pozitia respectiva si vrei sa prelungesti momentul.

Taur

Ai comis o greseala acum cateva zile si a venit timpul sa indrepti lucrurile. Ii ceri iertare unei persoane, chiar daca nu ai inima impacata.

Gemeni

Apar semnale serioase ca te indrepti in directia potrivita, semn ca o decizie luata de curand a fost cea potrivita. Aceste detalii iti ofera si mai multa incredere.

Rac

Uneori te gandesti daca este cazul sa iti indrepti atentia catre o alta profesie, dar apoi te gandesti la anii de munca si revii la sentimente mai bune. Totusi, nu ti-ar prinde rau o pauza.

Leu

Ai anumite rezerve fata de o persoana care pare mereu neajutorata si nevinovata. Consideri ca are ceva de ascuns si refuzi sa iti deschizi sufletul in fata sa.

Fecioara

Esti foarte hotarat sa continui un proiect caruia nu multi ii dau sanse de reusita. Ambitia si dorinta arzatoare de a realiza ceva nu te lasa sa renunti.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 21 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic