Horoscop: 21 octombrie

Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 07:00
7133 citiri
Horoscop: 21 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Esti foarte rece cu partenerul de viata. Se va simti ignorat si se va comporta la fel. Este adevarat ca ai stat foarte mult la birou, dar aceasta scuza deja nu mai functioneaza in relatia cu el/ea.

Scorpion

Poti sa te astepti la dificultati dimineata. Nu reusesti sa realizezi un proiect si pana la urma renunti. Persoana la care visezi de ceva timp nu ramane indiferenta si face pasi catre tine.

Sagetator

Abordezi relatia personala intr-un mod in care nu ai mai facut-o sau inviti pe cineva in oras, chiar daca pana acum abia ati schimbat doua-trei cuvinte.

Capricorn

Nu intra in conflictul care o sa apara la birou. Lasa-ti colegii sa se descurce intre ei. Este un bun moment sa te delimitezi.

Varsator

Cumperi ceva neasteptat astazi. Este ceva atat de ciudat, incat partenerul de viata nu stie daca sa se bucure sau sa se ingrijoreze. La birou, va avea loc o sedinta neprogramata.

Pesti

Tratezi cu responsabilitate si maturitate un subiect de care cel drag s-a ferit pana acum. Va fi impresionat de modul in care o sa reactionezi.

Berbec

Simti ca iti sunt ingradite multe libertati si ai senzatia ca te sufoci. Trebuie sa pui piciorul in prag si sa iei atitudine, altfel o sa aduni foarte multe frustrari si o sa izbucnesti intr-un moment nepotrivit.

Taur

Esti pus responsabil pentru un proiect despre care stii ca va atrage finante pentru echipa ta. Totusi, evita sa te ocupi de multe sarcini in acelasi timp, pentru a nu ajunge sa dormi la birou.

Gemeni

Atunci cand urmeaza sa iei o decizie, asigura-te ca nu exista nici cel mai mic dubiu, mai ales daca este vorba despre ceva ce iti poate afecta viitorul.

Rac

Unele persoane nu iti asculta cererile si simti ca te ignora. Acest lucru iti testeaza foarte mult nervii. Cineva drag te dezamageste, pentru ca nu se prezinta la timp la o intalnire.

Leu

Asteapta-te la un succes din punct de vedere financiar. Primesti o oferta tentanta, dar persoana care iti adreseaza propunerea nu este de mare incredere, asa ca nu accepta de prima data.

Fecioara

Fii cumpatat in privinta cumparaturilor. Te atrage tot ceea ce vezi prin magazine, dar trebuie sa iti tii in frau dorinta de a achiziona tot ce gasesti.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 21 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic