Horoscop: 21 septembrie 2012

Vineri, 21 Septembrie 2012, ora 07:37
3408 citiri
Horoscop: 21 septembrie 2012
Foto: Ziare.com

Fecioara

Te grabesti sa ajungi la munca pentru ca stii ca ai foarte multa treaba. La birou te asteapta o surpriza. Cineva iti va oferi o mana de ajutor si in acest fel o sa reusesti sa termini inainte sa te apuce seara acolo.

Balanta

A venit timpul sa ajuti un prieten care a facut acelasi lucru atunci cand ai trecut printr-o perioada mai dificila. Nu ridica pretentii prea mari, asa ca nu o sa iti fie greu sa ii oferi sprijinul de care are nevoie.

Scorpion

Volumul de sarcini este foarte mare pentru astazi. Nu te lasa influentat de colegii care te iau cu ei la diferite activitati pentru ca nu te vor ajuta cand vei fi nevoit sa stai peste program.

Sagetator

Planeta iubirii o sa te faca sa fii extrem de romantic si atent cu partenerul de viata. Nu este exclus sa ii faci un cadou, cel mai probabil ceva special pentru el/ea.

Capricorn

Prea multa agitatie pentru un rezultat atat de mic. Ai obosit facand ceva maret pentru o persoana draga, iar cand totul a fost gata, el/ea nu a fost deloc impresionat. Nu la tine este problema, ci la celalalt sau cealalta.

Varsator

Semnul tau zodiacal este puternic influentat de Soare. O sa fii foarte bine dispus si chiar daca proiectele vin unul dupa altul, o sa gasesti solutia potrivita pentru a le rezolva pe toate.

Pesti

Esti pregatit moral si fizic pentru o noua zi de munca. Asta dimineata, pentru ca la amiaza o sa visezi doar camera ta calduroasa si primitoare. Pe cat de vesel erai la inceput, pe atat de obosit te simti la orele pranzului.

Berbec

Ai acuzat pe nedrept pe cineva ca ar fi gresit fata de tine, iar astazi realizezi ca ai exagerat. O sa fii nevoit sa faci un gest deosebit ca sa aduci lucrurile pe un drum normal.

Taur

Familia va fi in centrul atentiei. Primesti o vizita a unei rude foarte dragi. Nu te intereseaza nimic altceva, mai ales daca este ceva legat de locul de munca. Astazi este o zi speciala.

Gemeni

Efortul depus acum cateva luni incepe sa isi arate rezultatele. Primesti o suma drept recompensa pentru ceea ce ai facut. Nu credeai ca o sa se intample asta, dar acum te-a ambitionat sa continui in acelasi fel.

Rac

Te porti ca un copil. Nimic nu iti convine si vrei ca toata lumea sa fie de acord cu tine. Nu iti face bine aceasta atitudine, asa ca revizuieste-ti comportamentul.

Leu

Cineva ti-a facut o marturisire cam intima si esti pus intr-o situatie penibila. Alte cunostinte banuiesc ca s-a intamplat asta si fac presiuni pentru a le spune. O sa scapi la un moment dat, dar o sa ai de munca.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic