Horoscop: 22 august 2014

Vineri, 22 August 2014, ora 07:00
3611 citiri
Horoscop: 22 august 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Afacerile merg ca pe roate astazi. Semnezi un contract foarte interesant, care iti va aduce niste castiguri suplimentare.

Fecioara

Daca iti cauti un nou job sau o colaborare pe langa sluba, astazi astrele ti-au pregatit surprize. Trebuie doar sa tratezi cu seriozitate toate ofertele pe care le primesti.

Balanta

Trebuie sa iti tii emotiile in frau, pentru ca vei cunoaste o persoana pe care voiai de multa vreme sa o intalnesti si bucuria ta nu va cunoaste limite.

Scorpion

Trebuie sa fii flexibil si sa iti schimbi planurile dupa programul unor prieteni. Faci asta o data, de doua ori, dar apoi iti cam pierzi rabdarea si le spui ca te deranjeaza asta.

Sagetator

Ideea ta pentru petrecerea acestei zile se potriveste cu ceea ce avea de gand cel drag sa faca. Sunteti pe aceeasi lungime de unda si asta va apropie si mai mult.

Capricorn

Iei o decizie importanta astazi. Are legatura cu un plan de afaceri pe care il dezvolti de o buna perioada de timp. Un cunoscut iti da un imbold si te pui pe treaba.

Varsator

Creezi o legatura speciala cu cineva de la locul de munca si ajungeti sa va petreceti chiar si timpul liber impreuna.

Pesti

Esti plin de energie si ai o pofta nebuna de distractie. Cat mai multa adrenalina. Prietenii iti propun o activitate inedita si accepti sa iei parte la ea.

Berbec

Afacerile inainteaza pe un drum bun si te incanta gandul ca ar putea sa iti aduca o satisfactie financiara mai mare decat pana acum. Nici nu te vezi cu banii in mana ca deja stii ce sa faci cu ei.

Taur

Ai un noroc iesit din comun astazi. Ratezi la minut intalnirea cu un om pe care nu il agreezi si doar acest lucru iti imbunatateste ziua.

Gemeni

Te intereseaza foarte mult un proiect de care se ocupa un prieten. Esti chiar mai pasionat decat el si o sa te implici foarte mult.

Rac

Esti intr-o stare psihica si fizica de invidiat. Toate iti ies din prima. Primesti doar vesti bune de la cunoscuti. Nu ai de ce sa te plangi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#Horoscop 22 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic