Horoscop: 22 august 2017

Marti, 22 August 2017, ora 06:51
7177 citiri
Horoscop: 22 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Vrei sa ajungi neaparat intr-un loc, dar acum te afli intr-o incurcatura, pentru ca programul de lucru nu prea iti permite aceasta plecare. Va trebui sa faci un compromis.

Fecioara

Te afli la o cumpana de drum. Trebuie sa analizezi foarte bine sentimentele, gandurile si dorintele inainte de a pasi pe una dintre cararile din fata ta.

Balanta

Starea de agitatie de acum ti se trage de la ceva de ordin personal, insa trebuie sa inveti sa tragi o linie si sa spui "stop". Trebuie sa te gandesti la ceea ce iti face tie bine.

Scorpion

Ai intrat intr-o perioada in care distractia este pusa pe primul loc. Este vorba despre distractie, in sensul ca iti furnizeaza energie pentru a face fata provocarilor.

Sagetator

Partenerul de viata iti reproseaza ca uneori esti mult prea atent la nevoile tale si pe el il ignori cu totul. Daca stai sa te gandesti bine, are dreptate. Incearca sa te revansezi.

Capricorn

Visul tau este pe cale sa se implineasca in aceasta saptamana. Munca depusa in ultima vreme este pe punctul sa fie rasplatita.

Varsator

Libertatea de care dispui te ajuta sa iei parte la mai multe actiuni si activitati ce te fac sa iti satisfaci nevoile personale, cele care tin de sentimente. Dar ai grija la ce riscuri iti asumi.

Pesti

Uneori, vrei sa stai in preajma unor oameni de calitate pentru a te incarca cu energie de la ei. Cerni putin grupul de prieteni pentru a te vedea mai rar cu cei care iti provoaca o stare de agitatie.

Berbec

Simti nevoia de liniste. Te feresti de locurile aglomerate, desi de obicei esti mare amator de imbulzeaza. Acum vrei sa fii doar tu cu gandurile tale, pentru ca trebuie sa tragi niste linii.

Taur

Chiar daca este abia a doua zi a saptamanii, tu visezi cu ochii deschisi la weekend, pentru ca ai planuri importante. Abia te poti concentra la ceea ce se intampla in jurul tau.

Gemeni

Nu lasa pe maine ceea ce poti face astazi. Chiar daca o sa ai mai multa treaba acum, vei fi recunoscator pe viitor. Seara se anunta a fi una pe placul tau.

Rac

Astazi astrele sunt de partea ta. Faci ceva pentru a te redescoperi, pentru a vedea cine esti cu adevarat si ce reprezinti pentru cei din jur.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horosco 2017, #Horoscop august, #Horoscop 22 august , #horoscop zilnic