Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 22 decembrie 2011

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 07:31
2383 citiri
Horoscop: 22 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Capricorn

In cazul in care ai de prezentat un raport astazi, ai grija la ton si verifica inca o data tot ce contine acesta pentru a fi sigur ca nu pot exista confuzii care sa duca la situatii neplacute, chiar dificile la job. Seara va fi rezervata familiei.

Varsator

Astepti sa se intample ceva de cateva luni si uite ca acum se intampla. Parca acum nu ti se mai pare atat de spectaculos si privesti totul cu dezinvoltura.

Pesti

Ai multa treaba, asa ca nu pierde vremea facand ceva ce iti ocupa mult timp, dar fara rost. Limiteaza-te la ceea ce este absolut necesar sa faci acum. De asemenea, acorda mai multa atentie persoanelor dragi si nu sta peste program la munca.

Berbec

Ai o imaginatie bogata si de fiecare data cand auzi un zvon il duci la extrem. Uite ca astazi dai gres si este posibil sa ajungi intr-o situatie cel putin penibila. Ciuleste bine urechile atunci cand auzi ceva si nu mai spune nimanui.

Taur

Apar cateva sarcini la care nu te aspteptai si esti nevoit sa stai mai mult peste program. Problema este ca din cauza aceasta nu ajungi la timp la o intalnire programata de partenerul de viata si asta inseamna necazuri.

Gemeni

Astazi astepti vizita cuiva si stii de pe acum ca te vei enerva. Nu ai cum sa eviti rudele respective si tot ce poti sa faci este sa pui la punct un plan pentru a scapa cat mai repede de ele.

Rac

Apare posibilitatea unui parteneriat ce ti-ar putea aduce un castig financiar in anul care vine. Nu te grabi. Ai putina rabdare si restul o sa vina de la sine.

Leu

Incearca sa fii mai ingaduitor cu cei din jur. Ai pretentii mult prea mari de la oameni care sunt la inceput de drum si nu stiu despre ce vorbesti.

Fecioara

Ai nevoie de ajutorul prietenilor, asa ca nu refuza nicio mana intinsa. Desi ai impresia ca esti puternic si ca poti face fata oricarei probleme, in realitate lucrurile nu stau chiar asa si vei fi surprins.

Balanta

Relatia cu cei dragi evolueaza cum nu credeai. Toti sunt receptivi la ceea ce le transmiti si totul este mult mai clar acum. Te uimeste faptul ca ati reusit sa fiti pe aceeasi lungime de unda.

Scorpion

Te comporti precum un politist. Vrei sa afli tot si ii constrangi pe cei din jur sa spuna pana si cel mai ascuns secret. Ai grija pentru ca acest comportament ti-ar putea aduce si cateva critici dure.

Sagetator

Dimineata esti nemultumit din cauza unei sedinte ce nu a fost anuntata, dar la care esti nevoit sa participi. Pret de cateva momente incerci sa gasesti o portita de scapare, insa cand o sa realizezi ca nu ai sanse sa nu mergi la intalnire te pui pe treaba si planifici tot pentru ca totul sa iasa bine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic