Horoscop: 22 decembrie 2015

Marti, 22 Decembrie 2015, ora 06:16
3796 citiri
Horoscop: 22 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

Esti foarte solicitat la locul de munca. Ca sa nu ai probleme cu familia trebuie sa te trezesti mai devreme decat de obicei si sa incepi imediat treaba.

Varsator

O problema aparuta dimineata se va dovedi a fi avantajoasa pana la urma, pentru ca o sa scapi de un eveniment plictisitor la care trebuia sa participi.

Pesti

Exista foarte multa tensiune in jurul tau. Trebuie sa te organizezi mai bine. Noteaza pe hartie pentru ca totul sa fie mai usor.

Berbec

Trebuie sa faci totul cu pasi mici. Nu te grabi si nu sari nicio etapa. Doar asa te vei asigura ca o sa ajungi in punctul final pe care il doresti.

Taur

Te concentrezi mai mult pe viata personala. Partenerul de viata ti-a spus despre cateva aspecte care il nemultumesc si trebuie sa le rezolvi inainte sa devina o adevarata problema.

Gemeni

In ultimele zile ai facut cam ce ai vrut, iar acum ai realizat ca termenul limita al unui proiect se apropie. Intri in priza si nimeni nu se mai intelege cu tine.

Rac

O sa fii foarte activ din punct de vedere fizic. Incepi niste activitati care presupun mult efort. Seara vei fi epuizat, dar merita sa faci asta, pentru ca remuneratia va fi pe masura.

Leu

O afacere a familiei sau un proiect personal necesita mult timp si munca. O sa ai spor, pentru ca vei fi inconjurat de oameni dragi.

Fecioara

Nu ai mai ajuns de multa vreme intr-un anumit loc si ti-ai facut programul in asa fel incat sa te revezi cu mai multi oameni dragi.

Balanta

Ia o pauza de la tot ceea ce nu are legatura cu slujba si concentreaza-te pe activitatile de la birou. Altfel, nu o sa termini inainte de vacanta de sarbatori.

Scorpion

Aceasta zi vine cu vesti bune pe toate planurile, dar mai ales din punct de vedere financiar. Dispui de niste bani pe care ii poti cheltui cum doresti.

Sagetator

Astrele sunt avantajoase pentru nativii in sagetator. Esti foarte emotiv si izbucnesti in lacrimi din orice. Cei din jur trebuie sa se comporte cu atentie cu tine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 22 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic