Horoscop: 22 februarie 2012

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 07:31
3015 citiri
Horoscop: 22 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Te lupti cu morile de vant, insa doar din cauza ta. Ai impresia ca cei din jur nu inteleg ce vrei de la ei si ridici tonul in dorinta ta de a ajunge la o concluzie comuna. Cu aceasta atitudine nu o sa ajungi la un numitor comun.

Berbec

O zi lipsita de evenimente notabile. Ba chiar o sa te plictisesti si o sa iti doresti sa primesti ceva mai mult de lucru. Ai grija ce ceri pentru ca risti sa te aglomerezi apoi.

Taur

Nu dai dovada de prea multa dorinta de munca. Preferi sa mergi incet, chiar daca risti sa ajungi tarziu. Cand esti deja la birou pierzi vremea pe la cafea. Ai grija sa nu observe sefii intentiile tale.

Gemeni

In ultima perioada nu te-ai obosit sa incerci sa afli exact ce vor altii de la tine, insa acum te costa mai mult decat ai fi crezut. Cei care au luat in calcul rugamintile vor fi recompensati pe cand tu ratezi ocazia.

Rac

Vrei neaparat sa faci ceva pentru o persoana draga. Depui mult efort pentru a pune la cale o surpriza, iar efectul va fi unul pe masura. Bucuria celui drag nu se compara cu nimic.

Leu

Esti foarte eficient. Astazi o sa reusesti sa duci la bun sfarsit ceva la care lucrezi de multa vreme. Este o mare realizare pentru tine si merita sa fie sarbatorita.

Fecioara

Nu te ingrijora ca cei din jur par cam nepasatori la adresa ta. Nu este deloc asa, doar ca fiecare este preocupat de cateva aspecte personale. Este cazul sa intelegi ca Soarele nu se invarte in jurul tau.

Balanta

Esti o persoana echilibrata de obicei, insa acum ii uimesti pe toti cu un gest care nu te caracterizeaza. Totusi, ai grija sa nu depasesti limita si sa ajungi intr-o postura penibila.

Scorpion

Urmeaza sa ceri unui superior o favoare si ai inima impietrita de frica. Nu te gandi la un rezultat negativ inainte sa fii sigur ca asa este. Ai incredere in tine si in fortele tale.

Sagetator

O zi buna pentru a sta mai mult timp cu familia. In ultima vreme ti-ai cam neglijat rudele si ele simt asta din plin. Acum ai realizat ca ai gresit si vrei sa schimbi situatia.

Capricorn

Esti foarte fericit si nici tu nu esti sigur de ce. Stii doar ca ai o stare interioara ce te ajuta foarte mult si poti incepe sa lucrezi la ceva ce iti doreai de multa vreme. Poate chiar asta este motivul.

Varsator

Ai si tu o limita si esti aproape sa o atingi. Daca simti ca nu mai poti rezista si esti aproape de o criza de nervi, ia-ti cateva zile libere si o sa vezi ca totul o sa se rezolve de la sine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic