Horoscop: 22 iulie 2015

Miercuri, 22 Iulie 2015, ora 07:25
4214 citiri
Horoscop: 22 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Ultima data cand te-ai contrazis cu cineva nu te-ai simtit bine din cauza micului scandal iscat, asa ca nu repeta greseala. Ai rabdare pana cel din fata ta isi expune argumentele. S-ar putea sa ii dai dreptate.

Leu

Apar foarte multe tentatii in viata ta si abia le rezisti. Soarele te ajuta sa ramai pe drumul cel bun si sa eviti factorii riscanti pentru viitorul tau.

Fecioara

Cunosti cateva persoane de la care o sa ai ce invata, dar si un om pe care va trebui sa il eviti, deoarece o sa iti creeze probleme daca nu esti atent.

Balanta

Toata ziua o sa fii cu zambetul pe buze si o sa te distrezi pe cinste. De multa vreme nu te-ai mai lasat purtat de val asa cum o faci astazi. Planeta iubirii te face sa te comporti precum un adolescent.

Scorpion

Te simti ca un rege, pentru ca toata lumea vrea sa-ti intre in gratii si sa te rasfete. Esti constient de faptul ca urmaresc ceva, dar profiti de aceste momente.

Sagetator

Fugi cat poti de mult de rutina si de aceea aproape zilnic vrei sa faci ceva nou si interesant. Activitatea de astazi le intrece pe toate. Dai dovada de mult curaj si din punctul de vedere al unora de inconstienta.

Capricorn

Mobilizezi mai multi prieteni si puneti la cale planul pentru o mica escapada, cel mai probabil pentru weekendul urmator. Ai pus ochii pe o destinatie foarte interesanta.

Varsator

Conjuctura astrala favorizeaza intalnirile romantice, mai ales in cazul celor aflati la inceputul relatiei. Ar fi bine sa nu exagerezi cu atentia, pentru ca o sa ridici foarte mult nivelul pretentiilor partenerului.

Pesti

Fii atent la relatia cu parintii sau copiii, pentru ca sunt cateva aspecte vulnerabile in aceasta perioada. Nu te lasa intimidat de lacrimi inselatoare.

Berbec

Esti cu gandul la ceva ce tine de viata sentimentala si nu te poti concentra la munca. Trebuie sa revii cu picioarele pe pamant, altfel risti sa fii penalizat.

Taur

Nu prea ai incredere in oamenii care par mult mai draguti decat ar trebui. Banuiesti ca au intentii ascunse si pret de cateva ore te comporti precum un detectiv.

Gemeni

De cateva zile o intrebare nu iti dadea pace, iar acum ai aflat raspunsul, care nu te multumeste pe deplin. Nu esti foarte fericit de rezultat si faci ceva pentru a-l schimba.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 22 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic