Horoscop: 22 noiembrie

Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 07:00
6390 citiri
Horoscop: 22 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Trebuie sa preiei din sarcinile unui coleg care lipseste. Nu esti multumit, dar descoperi cu uimire ca iti place foarte mult aceasta activitate. Seara oferi un ultimatum unui prieten in privinta unei calatorii pe care urmeaza sa o faceti.

Capricorn

Iti aperi cu argumente solide ideea pentru un proiect nou. Se apropie sfarsitul anului si odata cu acest lucru si raportul final. Ai mari emotii, dar esti sigur ca laudele nu vor intarzia sa apara.

Varsator

Este nevoie de o revolutie in privinta finantelor tale. Fa-ti calculele si ia in considerare toate cheltuielile care ar putea sa apara, pentru a nu ramane fara bani inainte de sarbatori.

Pesti

Ai cateva idei creative pentru ceva ce se intampla la birou. Cativa colegi analizeaza cu atentie ceea ce spui si sunt incantati de propunerile tale.

Berbec

Negociezi foarte intens astazi pentru o marire de salariu. Te-ai pregatit foarte mult pentru acest moment si stii exact cum sa abordezi subiectul.

Taur

Iti este frica sa nu comiti o greseala si iti analizezi fiecare miscare. Te gandesti inainte sa spui ceva pentru a fi sigur ca nu vor exista urmari.

Gemeni

Un prieten iti impartaseste un secret si ai fi preferat sa nu il afli, pentru ca te simti prins la mijloc intr-un conflict de familie. Seara, o sa fii vizitat de oameni dragi, probabil rude pe care nu le-ai vazut de ceva timp.

Rac

Refuza orice propunere de a te lupta cu cineva pe termen lung. O ruda te vede ca pe un lider si iti asculta fiecare sfat, asa ca ai grija ceea ce il indemni sa faca.

Leu

Va fi o zi epuizanta. La birou s-au adunat foarte multe de facut si trebuie sa le pui in ordine si sa te ocupi de cele prioritare. Ti-ar prinde bine un curs de yoga sau cateva ore la sala de forta pentru a oferi mai multa energie organismului.

Fecioara

Iti iese la iveala talentul de a preda. Inveti pe cineva sa faca ceea ce stii tu. Cel mai probabil va prelua stafeta atunci cand tu vei pleca in concediu sau chiar cand o sa demisionezi.

Balanta

Faci o greseala in relatia personala si va trebui sa o repari inainte ca partenerul de viata sa se supere din cauza ca se simte tradat. Totul se va rezolva inainte sa se complice.

Scorpion

Refuzi politicos o invitatie in oras venita din partea unei persoane pe care nu o placi. Pe de alta parte, acasa se anunta momente romantice, pentru ca ii faci celui drag un cadou deosebit.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#horoscop 22 noiembrie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic