Horoscop: 22 noiembrie 2017

Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 07:22
8151 citiri
Horoscop: 22 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Gandul iti zboara la perioada libera care se apropie si esti foarte emotionat, pentru ca ai multe planuri. Inca nu ai decis ce invitatie o sa accepti, dar esti entuziasmat, pentru ca toate sunt pe placul tau.

Sagetator

Concentreaza-te pe detalii si nu incerca sa faci schimbari de ultim moment pentru a nu te ameti si mai mult decat esti. Ramai conectat la ceea ce este urgent la birou.

Capricorn

Dimineata esti cu mintea in alta parte si total dezorganizat. Incearca sa te aduni, pentru ca urmeaza o zi de foc la birou. Acasa o sa fie mai multa liniste decat in ultima vreme.

Varsator

O persoana aflata peste hotare se pregateste sa revina in tara si te comporti ca un copil care tocmai a primit o jucarie. Iti faci planuri pentru a o duce in cat mai multe locuri.

Pesti

Esti foarte flexibil si jonglezi cu multe lucruri in acelasi timp. Din pacate, acest lucru nu este valabil si in dragoste si risti sa ratezi ceva cand vine vorba despre relatii.

Berbec

Nu renunta la ideea de a-l face pe cel drag sa te inteleaga sau sa iti gasesti un partener dupa placul tau. Astrele iti sunt favorabile in aceasta perioada in privinta romantismului.

Taur

Fii mai atent la partenerul de viata, pentru ca nu ai avut mult timp pentru el si iti simte lipsa. O discutie profunda o sa te duca cu gandul intr-un taram necunoscut.

Gemeni

Esti emotionat in aceasta perioada. Ai pregatit ceva pentru o persoana speciala. Ai muncit mult la acest lucru si nu vrei sa ratezi momentul in care va afla.

Rac

Descoperi ca ai in comun foarte multe lucruri cu o persoana pe care abia ai cunoscut-o. Se va dezvolta o frumoasa relatie de prietenie care va dura foarte mult.

Leu

Lucrurile in privinta dragostei evolueaza in favoarea ta, dar trebuie sa fii putin mai relaxat. E posibil sa fii putin prea pretentios. Nu trebuie sa cauti la partener anumite calitati ca si cum ai merge la cumparaturi cu o lista.

Fecioara

Iti place sa ii domini pe cei din jur si zilele acestea o sa ai tendinta de a face pe seful cu toti. Nu este o idee buna sa continui in acest mod, daca vrei ca echipa din care faci parte sa fie la fel de puternica.

Balanta

Cumperi niste cadouri sau faci donatii pentru diversi oameni. Acestia vor fi surprinsi chiar inainte sa inceapa perioada sarbatorilor.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#horoscop 22 noiembrie, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic