Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Horoscop: 22 septembrie 2017

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 06:51
8183 citiri
Horoscop: 22 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Vorbeste despre ceea ce este in inima ta. Luna te ajuta sa comunici mai bine atat emotiile, sentimentele, cat si cele mai ascunse ganduri.

Balanta

Ai emotii pentru ceva legat de partea financiara. Ai muncit din greu pentru a ajunge aici. Acum, doar culegi roadele. Apreciaza aceste momente.

Scorpion

Te concentrezi mai mult pe tine ca persoana si mai putin pe job, prieteni sau familie. Pui nevoile tale pe primul loc. Pauza de la ceilalti iti va face bine.

Sagetator

Risti sa spui ceva nepotrivit. Mai bine evita discutiile foarte serioase si mai ales cele cu oameni care trec printr-o perioada dificila. Seara vei fi eroul unei persoane mai mici ca tine.

Capricorn

In aceasta zi se va produce o schimbare binevenita in situatia in care te afli. Multi oameni te vor sustine, trebuie doar sa discuti cu ei despre ce se intampla.

Varsator

Concentreaza-te pe cariera. Implica-te in proiecte noi, accepta provocari din ce in ce mai mari. Scoate la suprafata din tine dorinta de a evolua.

Pesti

Vei fi deschis catre unele propuneri foarte interesante. Nu mai vrei sa te blochezi in rutina si acum o sa faci un pas important pentru tine.

Berbec

Incepi un proiect pe care il ai in vedere de mai multa vreme. Este un moment nou pentru tine. Profita de energia pozitiva de care ai parte in aceasta zi.

Taur

Un moment potrivit pentru comunicare. Daca simti ca te-ai indepartat de cineva, acum trebuie sa rezolvi acest aspect, pentru ca te face sa te simti inconfortabil.

Gemeni

Risti sa te confrunti cu o problema de sanatate, daca vei continua sa ignori anumite simptome. Nu este grav, dar se poate inrautati daca nu te tratezi. Primesti multa atentie din partea cuiva de la care nu te asteptai.

Rac

Esti o sursa de energie pentru o persoana. Casa creativitatii intra sub influenta astrelor. Asteapta-te la lucruri concrete si satisfacatoare. Te simti inspirat si ideile tale vor fi foarte bine primite de ceilalti.

Leu

Iti petreci ziua apreciind ceea ce ai creat. Traiesti niste momente interesante, care iti dau incredere. Aminteste-ti ca viata ta nu ar fi atat de speciala fara cei apropiati.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop 22 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic