Horoscop: 23-24 ianuarie

Marti, 24 Ianuarie 2017, ora 08:34
11973 citiri
Horoscop: 23-24 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Nu neglija nicio persoana din viata ta oricat de ocupat ai fi. Cineva iti simte lipsa chiar daca nu vrea sa te deranjeze si sa iti spuna tot timpul asta.

Pesti

Ai parte de niste surprize destul de ciudate din partea persoanei iubite. Te va duce intr-un loc in care te simti ca un peste pe uscat, dar o sa va amuzati la sfarsit.

Berbec

Dupa o perioada cam agitata, este momentul sa faci compromisuri pentru binele relatiei cu cel drag. Atat tu, cat si el trebuie sa renuntati la ceva.

Taur

Vei fi pus de cel drag in fata faptului implinit si va face ceva care nu este pe placul tau.. Stia ca vei refuza si tocmai de aceea a procedat asa. Nu va scapa necertat.

Gemeni

Rabdarea ta este pusa la incercare de o persoana draga. Cel putin asa crezi pana sa iti dai seama ca doar se preface ca nu intelege ce vrei de la ea pentru ca iti pregatea ceva special pentru aceste zile.

Rac

Economiile nu iti ajung pentru toate lucrurile pe care vrei sa le achizitionezi in aceasta perioada. Fie tai de pe lista, fie te imprumuti. Ai grija doar sa nu cumperi ceva ce este doar un moft si nu iti trebuie cu adevarat.

Leu

Pe plan sentimental nu apar schimbari majore. Nici in privinta slujbei nu se anunta noutati in urmatoarele zile, ci abia spre sfarsitul saptamanii se va intampla ceva.

Fecioara

Ai parte de toata atentia prietenilor. Ai facut ceva ce te-a adus in prim plan. Nu esti obisnuit sa fii vedeta grupului, dar incepi sa prinzi gustul.

Balanta

Planuiesti de mult timp o escapada romantica si este momentul prielnic. Stabileste de la inceput cu cel drag unde vreti sa mergeti si cautati si cazare inca de acasa, ca sa nu aveti surprize neplacute.

Scorpion

Incearca sa-ti gasesti refugiul in sanul familiei, mai ales in preajma parintilor. Chiar si cu fratii ar trebui sa stai mai mult. Iti va face bine din punct de vedere sufleteste caldura familiei.

Sagetator

Incerci sa intelegi tot ce s-a intamplat in ultima perioada pe plan profesional si sentimental, pentru ca au fost niste evenimente care te-au dat cu totul peste cap. Ofera-ti timpul necesar.

Capricorn

In aceasta perioada o sa te axezi strict pe relatiile de prietenie si incerci sa le consolidezi pe cat posibil. Te vei intalni cu cei mai apropiati oameni si o sa va distrati copios.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
#horoscop ianuarie, #horoscop 23 ianuarie, #horoscop 24 ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic