Horoscop : 23 aprilie 2014

Miercuri, 23 Aprilie 2014, ora 07:05
2981 citiri
Horoscop : 23 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Esti prins cu treburi si nu acorzi atentie partenerului de viata care incearca sa iti atraga atentia. Are o problema adevarata si gresesti foarte mult comportandu-te asa.

Taur

Esti pe picior de plecare de acasa cand cineva iti da un telefon si te anunta ca trebuie sa ajungi repede undeva. Fericirea este maxima, pentru ca vestea asta o asteptai de multa vreme.

Gemeni

Porti o discutie serioasa cu o persoana mai in varsta si incepi sa apreciezi mai mult micile placeri ale vietii. Inveti o lectie foarte importanta astazi si trebuie sa ii multumesti omului respectiv.

Rac

Iti creste foarte mult popularitatea in randul persoanelor de sex opus. O sa primesti o multime de complimete si te vei simti cel mai important din cercul de cunoscuti. Si nici macar nu este ziua ta.

Leu

Nu se anunta nimic interesant la locul de munca, dar pentru acasa astrele ti-au pregatit o surpriza. Planeta iubirii il face pe partenerul de viata sa puna la cale ceva unic. Va fi o seara perfecta.

Fecioara

O sa ai parte de o zi excelenta din toate punctele de vedere. Multumeste-i Soarelui. Vestile bune incep sa apara de dimineata si continua pana cand te bagi in pat.

Balanta

Pune bani deoparte, pentru ca o sa primesti o invitatie la o nunta sau un botez. Chiar si tu faci planuri pentru un astfel de eveniment.

Scorpion

Saturn iti o sansa unica si nu trebuie sa o ratezi. Chiar daca la prima vedere ai impresia ca aceasta propunere nu este pentru tine, acorda-ti cateva zile de gandire.

Sagetator

Incerci sa obtii ceva si folosesti cel mai dulce ton. Lucrul acesta ridica semne de intrebare, insa nu te intereseaza si iti vezi interesul.

Capricorn

Aceasta zi este un adevarat cadou pentru tine. La munca te asteapta inca de la prima ora o informatie pretioasa. Pe drumul spre casa afli altceva la fel de interesant, iar acasa o sa fii vizitat de prieteni dragi.

Varsator

Partenerul de viata iti cere sa il insotesti intr-un loc aflat ceva mai departe de casa voastra. Nu ai vrea, dar stii ca el a facut mereu totul pentru tine si consideri ca esti cazul sa ii intorci favoarea.

Pesti

S-a terminat mini-vacanta, dar tot simti ca ai mai avea nevoie de cateva zile. Nu mai visa cu ochii deschisi si pune-te pe treaba ca sunt multe de facut.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 23 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic