Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop 23 august 2010

Luni, 23 August 2010, ora 11:20
1841 citiri
Horoscop 23 august 2010
Foto: Arhiva

Fecioara

Esti cam agitat si ai impresia ca o sa racesti, asa ca cel mai bine ar fi sa ai mai multa grija de sanatatea ta. Apar unele discutii atat la locul de munca, dar si acasa. Ar fi bine sa organizezi o reuniune de familie pentru a discuta toate problemele de la A la Z.

Balanta

Te simti foarte bine in compania sefilor si nici tie nu prea iti vine sa crezi. Profita de ocazie si discuta lucrurile ce te intereseaza si care te macina de mai multe luni. Acum este timpul sa aduci in vorba si promovarea ta.

Scorpion

Treci printr-o perioada foarte buna. Ai parte de energia necesara pentru a duce la bun sfarsit toate sarcinile primite si chiar sa propui proiecte noi. Va fi nevoie si de multa ambitie pentru a duce totul la bun sfarsit.

Sagetator

Ai grija cu partea financiara si nu face prea multe cheltuieli inutile. Evita speculatiile financiare. Ai grija la o persoana mai in varsta care si-a pus in cap sa te cam enerveze astazi.

Capricorn

Ai inceput un proiect care iti ofera mari sperante si esti dispus sa dai tot ce poti pentru ca acesta sa fie terminat cu bine. Mai ales pentru ca este foarte important pentru evolutia ta in cariera.

Varsator

Dupa cateva zile de distractie te intorci la munca si asta nu prea iti place. Cu toate acestea, te mobilizezi si te indrepti intr-o directie buna. Va avea loc o sedinta importanta astazi, asa ca ar fi bine sa ajungi tarziu la birou.

Pesti

Te gandesti ca cei din jur sunt superficiali si te cam enerveaza acest aspect. In realitate, lucrurile nu stau chiar asa, dar trebuie sa cobori cu picioarele pe pamant si sa realizezi ca nu toti oamenii sunt perfecti, asa cum ti-ai dori tu. Nu mai visa la o lume perfecta.

Berbec

Te-ai cam neglijat in ultimele zile, insa astazi cineva iti acapareaza atentia si toata ziua o sa te gandesti numai la modul in care sa vorbesti mai mult cu aceasta persoana. Ai grija si nu exagera cu prea multa atentie, pentru a nu plictisi.

Taur

Ai primit o noua sarcina si ai privit-o cu ochi buni, pana astazi, cand un coleg iti cam pune bete in roate. Dupa ce treci peste acest hop, lucrurile se vor aseza de la sine si rasplata este pe drum.

Gemeni

Simteai ca iti lipseste ceva, dar nu iti dadeai seama ce, insa astazi realizezi ce era si faci tot posibilul pentru a rezolva aceasta problema. Tot astazi o sa primesti o propunere de colaborare interesanta din toate punctele de vedere.

Rac

La birou nici nu ai timp sa respiri, din cauza proiectelor noi care tot apar. Nici nu ai timp sa termini ceva ca imediat apare altceva de facut. Un coleg se ofera sa te ajute si simti ca in acest fel o sa faci fata cu bine acestor zile grele.

Leu

E multa agitatie in jurul tau, dar asta nu te deranjeaza pentru ca poti lucra fara probleme in conditii de stres. Ai mult de munca, asa ca nu pierde timpul. La amiaza o sa primesti o veste buna referitoare la partea financiara si deja iti faci planuri pentru banii respectivi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zodii 2010, #horoscop zilnic zodii, #horoscop luna august , #horoscop zilnic