Horoscop: 23 august

Marti, 23 August 2016, ora 07:21
4953 citiri
Horoscop: 23 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Astazi este ziua ta speciala pe care o astepti de foarte multa vreme. Ai stabilit programul la minut si nu accepti sa schimbi nimic. O sa iti creezi o multime de amintiri.

Balanta

Ai grija la cat de sincer esti, pentru ca cineva s-ar putea simti ofensat de cuvintele tale. Esti foarte ursuz si cu greu ti se va intra in gratii.

Scorpion

Ai o stare generala de bine si nu accepti sa fii condus de nimeni. Tocmai de aceea, intri in conflict cu cineva care incearca sa faca din tine un simplu calator, desi tu ai organizat totul.

Sagetator

Se anunta un moment crucial la locul de munca. Cineva te pune in fata unei alegeri cu care nu te-ai mai confruntat pana acum.

Capricorn

Excentrismul tau este un exemplu pentru parteneri. Unii te vad ca pe un model si incearca sa iti copieze comportamentul. Incearca sa le explici foarte clar daca ai impresia ca pasesc pe un teren minat.

Varsator

Esti o persoana care adora noul si modernul si creezi un trend printre cunoscuti. Pasiunea ta pentru acest domeniu s-ar putea sa iti aduca o propunere de colaborare.

Pesti

Primesti semne bune in legatura cu o propunere pe care i-ai facut-o unui membru al familiei. Este foarte entuziasmat, iar acest lucru este bun si pentru tine.

Berbec

O sa treci de la o stare la alta pe intreg parcursul zilei. Cei din jur nu stiu la ce sa se astepte din partea ta, pentru ca acum razi, iar in cateva minute o sa fii precum o furtuna.

Taur

Faci un pas in fata pentru a-ti indeplini o dorinta mai veche. Pluto iti ofera puterea de care ai nevoie, iar celelalte planete fac echipa pentru ca ziua ta sa fie memorabila.

Gemeni

Trebuie sa faci niste imbunatatiri in planul personal pentru perioada urmatoare. Nu iti faci griji daca ceva nu merge la inceput asa cum te astepti. Important este sa ai rabdare si sa nu te grabesti.

Rac

Ai o anumita stralucire in ochi. Ai primit o veste buna si esti nerabdator sa impartasesti informatiile cu echipa ta. Inainte, trebuie sa urmezi o procedura legala.

Leu

O sa ai parte de o aventura provocatoare din punct de vedere mental. Discuti chestiuni filozofice si legate de diferite religii cu oameni care activeaza intr-un domeniu in care ai vrea sa intri si tu.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 23 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic