Horoscop: 23 august 2017

Miercuri, 23 August 2017, ora 06:48
6749 citiri
Horoscop: 23 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Prietenii si colegii de la birou sunt cea mai buna sursa de energie pentru tine in aceasta perioada. Simplele lor vorbe te vor ajuta si iti vor oferi forta. Nici influenta astrelor nu este de neglijat.

Fecioara

Tine-ti mintea ocupata astazi cu diverse sarcini. In primul rand, ai foarte multe de facut, iar in al doilea nu trebuie sa te lasi liber in gandire pentru ca ajungi incontinuu la un subiect care te pune intr-o stare de agitatie.

Balanta

Te simti putin confuz. Ia o pauza si respira adanc. Nu ar strica sa faci niste meditatie, yoga sau macar ceva care sa te relaxeze. Daca vrei, pleaca pe jos de la birou pentru a sta putin doar tu cu gandurile tale.

Scorpion

Imbratiseaza-i pe cei dragi si lasa-ti inima sa te conduca pe drum. Asta nu inseamna doar sa ii iei in brate la propriu, ci sa discuti cu ei despre sentimentele si trairile tale.

Sagetator

Acorda-ti timp pentru a-ti asculta vocea interioara si pentru a face ceea ce este pe placul tau, ceea ce te face sa te simti bine.

Capricorn

Ai nevoie de multa putere pentru a reechilibra ceva in viata ta. Focul tau intern te indeamna sa faci un pas catre cineva. Ai mare grija.

Varsator

Esti mai sensibil decat de obicei si ai nevoie de mai multa atentie. Ai grija la ceea ce spui, pentru a nu bulversa o persoana care trece printr-o perioada destul de grea.

Pesti

Lucrurile incep sa se imbunatateasca in privinta relatiei sentimentale. Atat tu, cat si partenerul de viata sunteti mai deschisi unul fata de celalalt.

Berbec

Inconjoara-te de oameni pe care ii iubesti. Incearca sa pastrezi lucrurile pe o linie dreapta si nu iti complica viata analizand prea mult ceva ce nu merita atata atentie.

Taur

Dragostea pluteste in aer oriunde te-ai duce. Te-ai redescoperit pe tine si pe partener. Te simti ca la inceputul unei relatii si experimentezi lucruri noi.

Gemeni

Esti putin indecis cand vine vorba despre iubire. Iti adresezi multe intrebari. Inainte sa iei o decizie, raspunde-ti cu grija si atentie la acestea pentru a nu avea dubii.

Rac

Esti destul de tacut astazi, iar cei din jur vor crede ca ai un plan bine pus la punct si ca lucrezi in liniste cu un scop anume. Fa mai mult pentru tine pe partea personala.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 23 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic