Horoscop: 23 decembrie 2010

Joi, 23 Decembrie 2010, ora 07:39
2016 citiri
Horoscop: 23 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Sagetator

Astrele prevad o zi obisnuita pentru tine astazi. La munca totul merge conform programului, acasa te vei ocupa de treburile casnice alaturi de partenerul de viata. Este posibil ca pe seara sa mergi la cumparaturi.

Capricorn

Te-a cam deranjat ceva la locul de munca, dupa cateva discutii serioase cu superiorii tai totul s-a rezolvat si acum poti spune ca te simti chiar bine la birou. Si din punct de vedere personal lucrurile merge foarte bine, ca chiar ti se pregateste o surpriza.

Varsator

Ai luat o decizie gresita si acum trebuie sa suporti consecintele. Din nefericire, nimeni nu te poate ajuta de aceasta data si va trebui sa gasesti singur solutiile salvatoare.

Pesti

Esti plin de energie si ai chef sa faci lucruri pe care nu ai avut curaj sa le faci pana acum. Ai grija doar sa nu exagerezi cu activitatile fizice. De asemenea, mare atentie la ceea ce mananci in aceste zile.

Berbec

Ai facut posibilul pentru a pune la cale o supriza pentru familia ta si acum a venit momentul sa arati tot ceea ce ai facut in ultima vreme. Rezultatele vor fi pe masura efoertului depus si o sa ai parte de momemnte emotionante alaturi de familia ta.

Taur

Ai lasat pe ultima suta de metri cumparaturile de Craciun si acum ai intrat in criza de timp. Inainte de a amana si de aceasta data cumparaturile aminteste-ti sa verifici programul magazinelor pentru ca multe inchid mai devreme si risti sa ramai fara daruri.

Gemeni

Esti foarte emotionat. Ai primit o veste foarte buna sau chiar un cadou si nu poti exprima in cuvinte ceea ce simti si cat de fericit esti. Spre seara, fericirea va fi si mai mare pentru ca te vei intalni cu mai multe persoane foarte dragi.

Rac

Astazi te vei intelege din priviri cu partenerul de viata si parca va cititi gandurile pentru ca el face exact ceea ce vrei tu, dar fara sa ii ceri, iar tu la randul tau pui in aplicare ceea ce ar fi vrut el sa iti ceara sa faci.

Leu

In aceasta seara o sa poti spune ca ai avut parte de o zi aproape perfecta. La locul de munca totul merge ca pe roate, acasa totul este aranjat pentru venirea Craciunului, partenerul de viata se poarta si mai frumos ca de obicei, iar restul familiei te ajuta la tot ceea ce trebuie. Ce ai putea sa vrei mai mult?

Fecioara

Oricat de mult ai incerca astazi nu poti sa stai departe de probleme. La locul de munca incurci ceva important, acasa spargi exact un obiect preferat al partenerul de viata, iar rudele sunt nemultumite ca nu ai tinut cont si de toate parereile lor. Spre seara ghinionul o sa dispara si parca totul are o alta imagine. In sfarsit poti spune ca ai scapat de probleme si ca poti sa iti vezi de treaba linistit.

Balanta

Astazi ar fi bine sa acorzi mai multa atentie celor care iti cer ajutorul, pentru ca este foarte posibil sa ajungi si tu in situatia de a fi nevoit sa ai nevoie de cineva si sa apelezi exact la aceste persoane.

Scorpion

Multa emotie, evenimente emotionant si multa voie buna. Cam asa va fi ziua ta. O sa petreci mult timp de calitate alaturi de persoanele apropiate si poate puneti la cale un plan pentru a petrece sfarsiul anului.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic