Horoscop: 23 decembrie 2013

Luni, 23 Decembrie 2013, ora 07:43
2662 citiri
Horoscop: 23 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

De cateva zile cauti un lucru in magazine si nu gasesti nicaieri. Un prieten te anunta ca a cumparat el in locul tau ce trebuia. Esti foarte fericit.

Varsator

Scapi de o sarcina care iti dadea dureri de cap de luni de zile. Te simti eliberat si te bucuri ca ai timp sa te ocupi de ceva ce iti place.

Pesti

O zi destinata partenerului de viata. Pui la cale o surpriza pentru el si seara il astepti cu emotii acasa. Rezultatul va fi mult mai bun decat sperai.

Berbec

Afli ca urmeaza sa vina in vizita cateva rude. Nu ai dispozitia necesara pentru musafiri, dar nu ai cum sa nu ii primesti. Pana la urma te vei dovedi a fi o gazda buna.

Taur

Esti adormit si nu faci ceva asa cum trebuie. Nu iti dai seama acum. Nimeni nu va observa mica greseala pana la inceputul anului viitor.

Gemeni

Cineva este mult prea interesat de persoana ta si insista cu anumite gesturi. Acestea vor ajunge sa te deranjeze foarte mult. Chiar si partenerul tau se va sesiza.

Rac

Te comporti peste asteptarile unor cunoscuti si vei fi rasplatit pentru asta. Asteapta-te la un cadou foarte frumos. Este ceea ce iti doresi de multa vreme.

Leu

Fa-ti ordine in finante. Ai multe cheltuieli de facut si trebuie sa calculezi fiecare banut pentru a te asigura ca nu o sa intampini probleme.

Fecioara

Intampini dificultati in a te intelege cu partenerul de viata. Parca vorbiti limbi diferite. Unul trage intr-o parte, iar celalalt in cealalta.

Balanta

Cineva din trecutul tau pare interesat de ceea ce ti se intampla. Te ia prin surprindere interesul sau subit. Banuiesti ca are ganduri ascunse.

Scorpion

Nu ai facut la timp niste plati si acum afli ca intervin penalizari. Crezi ca suma este prea mare si o sa umbli ca sa rezolvi acest lucru.

Sagetator

Abia ai timp sa raspunzi la telefon. Ai extrem de multa treaba. Asta se intampla, pentru ca nu ai rezolvat la timp unele sarcini.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 23 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic