Horoscop: 23 decembrie 2014

Marti, 23 Decembrie 2014, ora 07:36
3050 citiri
Horoscop: 23 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Nu iti gasesti locul, pentru ca ai aflat ca pe drum se afla un cadou special pentru tine. Oare ce sa fie? Este intrebare care iti acapareaza gandurile intreaga zi.

Varsator

Te implici intr-o activitate intelectuala care o sa te solicite pana aproape de epuizare. Seara va trebui sa te odihnesti, altfel o sa clachezi.

Pesti

Intri intr-o afacere care se va dovedi a fi foarte profitabila si nu numai din punct de vedere financiar. Legi relatii care vor ajunge sa fie foarte importante in viitor.

Berbec

Termini inainte de termen un proiect care ti-a dat mari batai de cap si de care nu ai reusit sa scapi deloc. Ai emotii, pentru ca mai ai nevoie de un raspuns ca sa fii multumit pe deplin.

Taur

Esti un om foarte talentat, iar zilele acestea demonstrezi cat investesti in pasiunile tale si o sa impresionezi. S-ar putea sa faci si cativa banuti din acest hobby.

Gemeni

Pregatesti o excursie si acum pui la punct ultimele detalii pentru a te asigura ca totul va fi perfect. Esti foarte preocupat de acest lucru. Soarele te va pune pe drumul cel bun.

Rac

Planeta iubirii isi demonstreaza puterea. Vei fi topit dupa partenerul de viata si nu vrei sa auzi nimic altceva daca nu are legatura cu cel drag.

Leu

Intri intr-o competitie pentru ceva ce consideri a fi esential pentru viitorul tau. In aceste conditii se anunta o zi foarte agitata.

Fecioara

Participi la o intalnire importanta la birou, asa ca lasa glumele acasa si demonstreaza ca poti sa fii un om foarte serios pe care se pot baza cei din jur.

Balanta

Regreti niste chestiuni care nu iti dadeau pace. Nu vrei sa intri in vacanta de sarbatori fara a pune punctul pe "i". Te bucuri nespuns cand observi ca ceilalti au inteles ce vrei sa spui.

Scorpion

Prinzi aripi astazi si reusesti sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti propui. Dai dovada de maturitate si iti asumi sarcini importante.

Sagetator

Esti in stare sa bagi mana in foc pentru a garanta pentru un amic pe care il consideri la fel de sincer ca tine. Ziua va fi una lunga si obositoare, iar la sfarsit o sa faci curatenie in lista de prieteni.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 23 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic