Horoscop: 23 februarie 2012

Joi, 23 Februarie 2012, ora 07:14
3455 citiri
Horoscop: 23 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Nu te grabi sa faci ceea ce aveai programat astazi pentru ca cineva te va informa ca nu mai este nevoie. Cateva ore ocupa-te de altceva si abia apoi o sa poti porni la drum. Seara vei avea parte de o discutie neplacuta cu partenerul de viata. Pregateste-te.

Berbec

Este vina ta ca nu ai luat in calcul si varianta unui esec in privinta a ceea ce ai in lucru. Singura posibilitate din punctul tau de vedere era succesul, insa realitatea te contrazice si te pune intr-o situatie cel putin complicata. Salvarea va veni de la o ruda mai tanara.

Taur

Astrele prevad o zi linistita, mai ales la locul de munca. Ar fi trebuit sa iei parte la o sedinta importanta, insa din motive independente de tine totul se amana si te simti foarte relaxat.

Gemeni

Pana la amiaza nu se intampla nimic important, insa dupa ora 15.00 vine furtuna. Nu poti spune ca nu te asteptai la asta, dar sperai sa nu aiba loc. Este vorba despre ceva legat de job.

Rac

Daca la munca toate sunt bune si frumoase, acasa trebuie sa fii mai atent. Ai ignorat activitatile casnice, iar partenerul de viata se simte exploatat. Ca sa nu ajungeti la cearta fa ceva pentru a-l rasplati pentru faptul ca s-a ocupat singur de locuinta.

Leu

In ultimele zile te-ai simtit foarte obosit si ai avut foarte multa treaba. Nu ai putut sa faci tot ceea ce aveai in program si simti o oarecare frustrare. Acum pui pe hartie ce urmeaza sa faci in fiecare ora si incerci sa respecti tot. O sa vezi ca o zi planificata in detaliu se va desfasura mai bine decat una in care faci totul haotic.

Fecioara

Ai stat de vorba cu o persoana foarte in varsta si invataturile sale ti-au prins foarte bine. Vorba "da-i Doamne omului mintea de pe urma" ti se potriveste de minune. Nu poti schimba nimic din ceea ce este deja terminat, dar poti sa ai mai multa grija pe viitor.

Balanta

Este posibil sa te certi cu cineva care nu impartaseste aceleasi idei cu tine. Te enervezi pentru ca stii ca ai dreptate. Ar fi cazul sa intelegi ca fiecare om percepe lucrurile in mod diferit.

Scorpion

Iti complici singur viata. Ar fi trebuit sa mergi la munca si apoi direct acasa, insa tu ai promis ajutorul tuturor celor care ti-au cerut cate o favoare. Din cauza asta o sa termini treaba foarte tarziu si te vei simti epuizat.

Sagetator

Ai libertatea de a decide soarta cuiva si te amuza gandul ca te poti juca putin cu el. Totusi, iti dai seama ca nu este cazul si ii transmiti direct informatiile necesare.

Capricorn

O zi plina de emotii. O sa iei parte la un eveniment ce nu poate fi trecut cu vederea si din aceasta cauza tremuri tot. Te gandesti ca o sa treaca cu un ceai, dar nu ai nicio sansa. Accepta ceea ce se intampla si asteapta linisit finalul.

Varsator

Duci lipsa de timp liber si nu numai tu simti asta. Familia este afectata de faptul ca dai tot mai rar pe acasa. Gandeste-te bine si seteaza prioritatile inainte de a-i pierde pe cei dragi.

Horoscop realizat de Zaza

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic