Horoscop: 23 februarie 2016

Marti, 23 Februarie 2016, ora 06:57
4284 citiri
Horoscop: 23 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Participarea la un proiect care nu este inceput de tine o consideri o pierdere de timp si vrei sa termini cat mai repede pentru a nu ramane in urma cu treburile tale.

Berbec

Viitorul tau depinde de niste intrebari pe care le adresezi in aceste zile. Trebuie sa alegi cuvintele potrivite, dar si persoanele cu care discuti. Doar cu rabdare te asiguri ca o sa primesti raspunsurile bune.

Taur

Incearca sa stai mai mult pe acasa, pentru ca te pandesc cateva conflicte. Nu esti intr-o stare fizica si psihica foarte buna si rabufnesti atunci cand nu este cazul.

Gemeni

Astazi faci cate un pas in fata pe toate domeniile. Rezolvi mici probeleme de la birou, te impaci cu un amic cu care te-ai certat, iar seara o petreci impreuna cu partenerul de viata intr-un mediu romantic.

Rac

Evita intalnirile de afaceri sau semnarea de cotracte, pentru ca nu intelegi foarte clar ceea ce se intampla si poti lua decizii gresite. Cel mai bine amana intrevederile importante pentru cateva zile.

Leu

Calmul pare ca si-a facut loc in viata ta si nu mai pleaca pentru o buna perioada de timp. Simteai nevoia de asa ceva. Este un semn ca Soarele influenteaza casa familiei.

Fecioara

Planeta iubirii te face sa nu rezisti rugamintilor celui drag si sa cedezi in privinta unei destinatii pentru vacanta. Argumentele sale te fac sa oferi o sansa ideii sale.

Balanta

Nu toate planurile facute pentru astazi vor fi duse la bun sfarsit din cauza unei rude care vine in vizita, dar care nu te-a anuntat inainte. Nu iti place situatia, dar nu ai ce face.

Scorpion

Iti unesti fortele cu un prieten si impreuna puneti bazele unei afaceri sau unui proiect menit sa va imbunatateasca viata din familie. Poate avea legatura cu locuintele voastre.

Sagetator

Se intampla ceva ce te face sa te simti foarte mandru de familia ta, mai ales de un membru mai tanar. Adevarul este ca nu il credeai capabil de asa ceva si tocmai de aceea esti uimit.

Capricorn

Gesturile facute astazi demonstreaza cuiva ca sentimentele tale sunt sincere si ca nu ai fost in niciun moment prefacut. Se anunta o seara speciala in compania unor oameni dragi.

Varsator

Nu face nicio gluma cu o persoana care nu are simtul umorului, pentru ca o sa ajungi sa regreti in scurt timp. Mai bine musca-ti limba, cum se spune in popor, in prezenta sa.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 23 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic