Horoscop: 23 februarie 2017

Joi, 23 Februarie 2017, ora 07:41
7084 citiri
Horoscop: 23 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

In relatia cu superiorii, e de dorit sa te concentrezi mai mult asupra muncii si mai putin asupra discutiilor, sa le eviti, daca e posibil. Nu e tocmai cea mai buna zi pentru comunicare. Cartea ta de vizita e tocmai CV-ul tau, care vorbeste in locul tau si inca foarte bine.

Berbec

Increzator in propriile forte si cu o luna in Capricorn care amplifica aceasta trasatura, Berbecul va dori azi sa primeasca recunoastere pentru efortul depus, eventual sa fie avansat. Mare grija sa nu aluneci pe panta ingamfarii! Aminteste-ti ca ai facut si multe greseli pe parcurs si acestea ar putea iesi la suprafata chiar acum.

Taur

Esti o persoana muncitoare si pe care cei din jur, inclusiv de la locul de munca, se pot baza. Ai putea decide ca a venit momentul sa ceri recunoastere. In cazul tau, e o decizie buna. Vei obtine fara prea mare efort acea marire de salariu sau avansare pe care ti-o doresti.

Gemeni

Munca iti acapareaza tot timpul si toate gandurile si nu-ti ofera satisfactiile la care visezi. Cel putin deocamdata. Se impune o rupere de ritm. Ia-ti liber, daca poti, sau incearca sa petreci mai mult timp in familie, pentru reincarcarea bateriilor si regasirea echilibrului.

Rac

Si Racii simt efectele lunii in Capricorn. Brusc te gandesti ca meriti sa fii avansat. In cazul tau, insa, nu vrei avansarea pentru a-ti gadila ego-ul, ci pentru ca situatia financiara a familiei sa fie mai buna, iti doresti sa oferi mai mult celor la care tii.

Leu

Cand vrei sa demonstrezi ceva, o faci depunand foarte multa energie si poti deveni chiar usor agresiv. Potoleste din acest avant; cei din jur inteleg perfect ce vrei sa comunici si atunci cand nu depui prea mari eforturi in acest sens. Nu doar ca inteleg, dar vei vedea ca tin cont de parerea ta.

Fecioara

Simtul datoriei primeaza la tine si iti faci bine treaba fara sa ceri recunoastere. Nu vrei sa fii in fata, in centrul atentiei, si de aceea nici nu incerci sa obtii pozitii in care ai deveni foarte vizibil. Pierzi, insa; exista posturi in care talentele tale ar fi apreciate. Poate nu ar strica sa-ti schimbi putin abordarea.

Balanta

Azi te simti foarte bine cand comunici si te faci inteles perfect. Vii cu o idee care schimba multe la locul de munca si vei fi recompensat pentru asta.

Scorpion

Mare grija cum reactionezi azi la locul de munca, legat de o decizie a superiorilor. Mimica ta nu va trece nevazuta. Stapaneste-te si nu vei primi nicio bila neagra.

Sagetator

Esti renumit pentru maniera directa in care ceri ce iti doresti. Inca o data ti se va demonstra ca e cea mai buna abordare, inclusiv la locul de munca.

Capricorn

Ai grija azi la felul in care gestionezi relatia cu autoritatile. Calmul ar trebui sa fie cuvantul de ordine, altfel risti sa ajungi intr-o situatie nu prea placuta.

Varsator

Ai toate argumentele la tine intr-o discutie importanta pentru tine. Te descurci perfect daca nu devii agresiv in discutie.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#horoscop 23 februarie, #horoscop joi, #zodii 23 februarie, #Horoscop februarie 2017 , #horoscop zilnic