Horoscop 23 ianuarie 2015

Vineri, 23 Ianuarie 2015, ora 07:00
4189 citiri
Horoscop 23 ianuarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Scoti la iveala un talent ascuns si te gandesti chiar la o schimbare de cariera. Va fi costisitor la inceput, dar este ceva care te ajuta sa te relaxezi si care mai tarziu iti poate mari veniturile.

Pesti

Trebuie sa iti faci un plan de atac foarte bine pus la punct. Nu mai lasa pe nimeni sa intre cu bocancii in viata ta. Invata sa impui anumite limite.

Berbec

Trebuie sa dai socoteala despre activitatea ta din ultima vreme si intri in panica. Ca de obicei, te agiti si fugi dintr-o parte in alta pana cand cineva te obliga, aproape, sa te concentrezi. Apoi, totul va fi bine.

Taur

Dimineata muncesti la capacitate maxima, astfel incat la amiaza o sa fii epuizat, asa ca seara sigur o sa ai nevoie de o pauza. Chiar daca stai pur si simplu in pat o sa te simti mai bine.

Gemeni

Ai programate cateva intalniri de afaceri si astrele sunt de partea ta. Ai mari sanse sa semnezi contracte destul de banoase. Trebuie doar sa fii foarte atent la detalii.

Rac

Cat este ziua de mare te gandesti la vacanta si la unde sa petreci urmatoarele zile libere. Ai in cap o destinatie foarte clara. Ramane doar sa iti convingi partenerul de viata si totul va fi perfect.

Leu

Se anunta multe discutii pentru astazi si unele se vor amana si pentru weekend. Va fi o zi grea, dar plina de beneficii, pentru ca unle dintre colaborarile tale incep sa dea roade.

Fecioara

Trebuie sa profiti de sansa pe care o primesti astazi, altfel astrele nu vor fi foarte intelegatoare si o sa vina vremea cand o sa platesti pentru greseala.

Balanta

Faci un anunt important astazi. Este vorba despre o schimbare esentiala in viata ta, poate chiar de locuinta sau automobil. Seara o sa sarbatoresti.

Scorpion

Ai o multime de drumuri de facut, iar timpul ti se pare mult prea putin. Ai vrea sa te clonezi, dar cum nu este posibil trebuie sa te descurci cum poti.

Sagetator

O ruda a partenerului de viata are nevoie de ajutorul tau. Esti foarte saritor, de obicei, dar aceasta persoana stie cum sa scoata la suprafata ce-i mai rau in tine.

Capricorn

Nu lua decizii importante de viitor, pentru ca nu esti intr-o stare prea buna din punct de vedere psihic. Amana-le pentru maine.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 23 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic