Horoscop: 23 iulie 2014

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 07:26
3463 citiri
Horoscop: 23 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Rac

Dozeaza-ti mai bine energia, pentru ca in ultima vreme ai fost foarte aglomerat si esti epuizat. Lasa lucrurile neimportante in seama altcuiva.

Leu

Reactionezi imediat atunci cand ti se cere ceva, iar acest lucru te aduce pe primul loc pe lista unui prieten in privinta oamenilor pe care se poate baza la nevoie.

Fecioara

Nu te simti prea bine si amani o intalnire programata pentru dupa-amiaza. Apar niste lucruri urgente de care trebuie sa te ocupi.

Balanta

Trebuie sa semnalezi niste acte pentru a intra in posesia unui lucru pe care ti l-ai dorit de multa vreme. Marte iti va fi alaturi toata ziua.

Scorpion

Alergi de dimineata pana seara pentru a rezolva ceva ce tine de acte si de institutiile statului. Inarmeaza-te cu multa rabdare.

Sagetator

O ruda te anunta in ultimul moment ca vine in vizita, fapt ce te deranjeaza foarte mult, pentru ca este o persoana pe care nu o agreezi.

Capricorn

Termini cu succes un lucru inceput acum cateva luni. In sfarsit, poti sa rasufli usurat si sa te gandesti la urmatoarea etapa, care se anunta a fi mult mai incantatoare.

Varsator

Te nemultumeste un aspect legat de partenerul de viata, iar pentru ca acest lucru sa se termine inainte sa devina enervat asigura-te ca o sa ai parte de o discutie serioasa cu omul drag tie.

Pesti

Petreci timp de calitate cu oameni dragi de la care consideri ca poti invata multe lucruri interesante. Va fi o zi pe placul tau. Soarele are si el un cuvant de spus.

Berbec

Ai parte de cateva provocari la locul de munca, pentru ca urmeaza o noua etapa in viata ta. Trebuie sa fii serios si sa tii cont de sfaturile primite astazi.

Taur

Primesti cateva oferte pentru o colaborare pe plan personal. Dupa cateva ore de gandit iei o decizie care se va dovedi a fi profitabila.

Gemeni

Ai nevoie de ajutor astazi si cel mai bine e sa te indrepti spre cineva care a trecut printr-o situatie asemanatoare.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 23 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic