Horoscop: 23 mai 2012

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 07:20
3648 citiri
Horoscop: 23 mai 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

Influenta celor din jur nu iti prinde bine astazi. Erai hotarat sa demarezi un proiect si deoarece asculti comentariile altora o sa ratezi sansa de a demonstra cat esti tu de bun. Incearca sa fii putin mai independent pentru ca altfel ai de pierdut in viata.

Rac

Viata profesionala poate fi zguduita de un eveniment la care nu te asteptai. Nici prin gand nu iti trecea asa ceva si ramai fara cuvinte. Trebuie sa iti revii repede pentru a te pune pe treaba.

Leu

Iti vine o idee geniala si astazi vei primi numai laude pentru asta. Te suna persoane pe care abia le cunosti pentru a te informa ca apreciaza asta. O sa ai mai multa incredere in tine.

Fecioara

Esti victima unei neintelegeri si intampini probleme din cauza aceasta. Abia dupa discutii lungi si obositoare o sa ii convingi pe ceilalti ca tu nu ai nicio vina. Asteapta-te la ceva dragut din partea lor.

Balanta

Luna intra in Varsator. Lucrul acesta se va observa cel mai mult in relatia cu familia si amicii. Esti mult mai calm si prietenos. Va fi o placere pentru altii sa stea in preajma ta.

Scorpion

Ca si balanta, esti foarte sociabil si cunosti oameni noi ce se dovedesc a fi exact genul tau de prieteni. Acesta poate fi inceputul unei relatii speciale. Te simti implinit, iar calmul acesta din viata ta se va observa si la locul de munca.

Sagetator

Esti ca un USB la care se conecteaza toata lumea. Comparatia este exagerata, dar astazi vei fi umarul de sprijin pentru toti cei cu probleme. Nu intelegi de ce vin la tine, insa incerci sa le intinzi o mana de ajutor.

Capricorn

Te contrazici cu cineva ore in sir, insa fara rost. Nu ajungeti la nicio concluzie si mai pierzi si timp pretios pe care ai putea sa il petreci lucrand la ceea ce ai de predat in urmatoarele zile.

Varsator

Vei fi pus in fata unei situatii neplacute. Doi amici au ceva de impartit si te pun pe tine sa iei decizia finala. Oricat de mult te-ai gandi, nu gasesti o varianta care sa ii impace pe amandoi. Cel mai bine ar fi sa incerci sa iesi nesifonat din toata aceasta treaba.

Pesti

Iti dedici intreaga zi unei actiuni in urma careia exista sanse mari sa primesti o suma de bani. Deja stii pe ce urmeaza sa o dai. Nu te grabi cu visatul pentru ca este prematur. Asteapta rezultatul.

Berbec

In cadrul relatiei personale te simti ca un copil la scoala. Nu ai voie sa faci aia sau aia. Izbucnesti si ii spui partenerului de viata toate nemultumirile pe care le ai. O sa il lasi fara replica.

Taur

Ai strans in tine multa tensiune si simti nevoia unei evadari. Stii deja unde sa mergi si ce sa faci ca sa te eliberezi. Va fi un succes total.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic