Horoscop: 23 mai 2013

Joi, 23 Mai 2013, ora 06:55
3168 citiri
Horoscop: 23 mai 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Nu incepe o sarcina daca nu esti sigur ca o poti duce la bun sfarsit. In sens contrar, vei fi considerat neserios si nu vei mai primi astfel de obiective.

Rac

Simti nevoia de mai multa distractie, drept pentru care planifici o escapada la munte, cel mai probabil. Iti mobilizezi cativa prieteni si puneti la punct toate detaliile.

Leu

Nu te incumeti sa renunti la ceva, insa nici nu il mai folosesti. Din cauza aceasta, o sa ai parte de discutii in familie. Rudele vor sa elibereze locuinta.

Fecioara

Ai emotii foarte mari din cauza a ceva ce face partenerul de viata. Trece printr-un moment tensionat si tu simti totul la acelasi nivel cu el.

Balanta

Vei fi foarte ocupat la birou. Nu raspunde tuturor apelurilor telefonice, pentru ca unii dintre cei care te cauta se vor lungi la vorba si te vor retine din ceea ce faci.

Scorpion

Te preocupa starea de sanatate a unei rude si astazi iti focalizezi atentia asupra sa. Te interesezi de ceva despre care nu cunosti foarte multe detalii.

Sagetator

Ai avut nevoie de ceva si ai rugat un apropiat sa te ajute. Acesta te-a refuzat, iar acum analizezi relatia voastra de-a lungul timpului. Ajungi la concluzia ca aceasta prietenie mai mult iti dauneaza decat sa te ajute.

Capricorn

Ai prea multe pretentii de la tine. Te superi cand nu reusesti sa termini ceva. Fii mai indulgent, pentru ca nu totul depinde de tine.

Varsator

Este o zi perfecta pentru afaceri. Daca ai de semnat un contract, fa-o cu sufletul deschis, deoarece astrele sunt de partea ta.

Pesti

Esti puternic influentat de planeta reconcilierii, drept pentru care contactezi o persoana cu care nu ai vorbit de mult timp. Noutatile aceasteia te iau prin surprindere.

Berbec

Gelozia partenerului de viata aduce relatia intr-un impas. Daca vrei sa pui punct, fa-o acum. Daca, din contra, vrei sa rezolvati asta, ar fi cazul sa acceptati ajutor de specialitate.

Taur

O vorba din popor spune ca "arzi gazul degeaba". Cam asta faci tu astazi. Nici la munca nu dai randament, dar nici acasa nu esti pus pe fapte mari.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic mai 2013 , #horoscop zilnic