Horoscop: 23 mai 2014

Vineri, 23 Mai 2014, ora 06:59
3258 citiri
Horoscop: 23 mai 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Nu duci lipsa de pretendenti, dar parca simti nevoia sa primesti mai multe complimente de la partenereul de viata. Ii propui sa faceti ceva impreuna pentru a va revitaliza relatia.

Gemeni

Iti ocupi o mare parte din timp facand ceva ce nu are nicio logica. Pana la urma o sa realizezi acest lucru si treci la treburi serioase.

Rac

Esti foarte amuzant si aduci zambetul pe fetele celor care te intalnesc. Toti prietenii vor sa stea cat mai mult in preajma ta.

Leu

Se apropie termenul limita al unui proiect si esti multumit de ceea ce ai realizat. Esti increzator, iar aceasta atitudine te va ajuta foarte mult.

Fecioara

Simti ca esti folosit in lupta dintre doi cunoscuti si vrei sa pui punct acestui lucru. Te impui si spui lucrurilor pe nume. O sa atragi respect cu aceasta decizie.

Balanta

Nu iei in seama unele semnale si pici in capcana unei persoane care si-a vazut numai propriul interes. Ar fi fost bine sa asculti de ceea ce ti-a spus o ruda.

Scorpion

Pui la cale ceva ce va imbunatati relatia personala si mai ales modul in care te intelegi cu partenerul de viata. Realizezi cat este de important sa lasi de la tine atunci cand trebuie. Planeta iubirii este de partea ta.

Sagetator

Iti faci imediat bagajele, dupa ce partenerul de viata te anunta ca in acest weekend o sa plecati din oras. Esti foarte rapid si multumit de vestea primita.

Capricorn

Pui bazele unei afaceri sau pentru un nou proiect. Esti foarte concentrat si serios in tot ceea ce faci, iar acest lucru o sa iti aduca o multime de beneficii. Soarele te ajuta.

Varsator

Iti pierzi rabdarea si ridici tonul la o persoana care nu merita acest lucru. Cand o sa iti dai seama ca ai indepartat-o fara motiv o sa faci tot ce poti pentru a repara greseala facuta.

Pesti

Esti foarte relaxat si privesti cu incredere spre cele doua zile libere care vor veni. Ai planuri bine puse la punct si vrei sa le respecti.

Berbec

Desi este ultima zi lucratoare a saptamanii si multi iau pauze tu parca esti bagat in priza si muncesti la foc automat. Seara o sa fii epuizat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 23 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic lunar, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic