Horoscop: 23 noiembrie 2017

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 06:56
7342 citiri
Horoscop: 23 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Faci un calcul in privinta situatiei financiare si la final vei fi incantat cand o sa observi ca iti raman bani si pentru un mic rasfat. Poate vei cumpara un cadou cuiva drag.

Capricorn

Acasa o sa ai mai multa liniste decat de obicei. Prietenii se opresc din a-ti telefona si iti ofera un moment de pauza pe care sa il petreci doar tu cu tine.

Varsator

De energie nu duci lipsa si nici de idei pentru petrecerea timpului liber. Acum trebuie doar sa te organizezi si sa faci planuri cu cei dragi pentru weekendul care se apropie.

Pesti

Mergi cu incredere si optimism la toate intalnirile pe care le ai programate in aceasta zi. Vei fi punctul de sprijin pentru cineva drag care are nevoie de tine.

Berbec

O sa reusesti sa te organizezi mult mai bine datorita a ceva ce se intampla la birou. Ai castigat o lupta si simti ca munca ta nu este in zadar. Seara te vei putea rasfata.

Taur

Taurii implicati in relatii sunt foarte romantici si vor face gesturi deosebite pentru partenerul de viata. In schimb, cei singuri isi pot schimba in curand statutul. Trebuie doar sa aiba incredere.

Gemeni

Pornind de la curatenia in casa ajungi chiar sa redecorezi. Scapi de ceva vechi si nefolositor pentru a face loc noului. Si asta este o reteta de aplicat nu numai in privinta locuintei, ci si in suflet.

Rac

Primesti informatii pretioase in aceasta perioada. Dar si mai important este modul in care te vei folosi de ele. Ai un as in maneca, dar nu te grabi. Seara iti vei imbunatati abilitatile artistice.

Leu

Comunici mult mai bine cu prietenii si familia si acest lucru te ajuta mult si in privinta respectului de sine. Finalizezi ceva pentru care ai depus mult efort in ultima perioada.

Fecioara

Se imbunatateste relatia cu partenerul de viata datorita faptului ca tu esti cel care a constientizat ceva. Ai toate motivele din lume sa fii fericit, trebuie doar sa vrei.

Balanta

Cineva iti face o surpriza si o sa ajungi in locuri in care nici nu te gandeai ca o sa calci vreodata, dar unde visai sa poti merge. Cel care te duce acolo este cineva special, dar nu neaparat partenerul de viata.

Scorpion

Ziua o sa fii putin agitat, pentru ca lucrezi la ceva important, dar seara o vei petrece intr-un mod relaxant. O sa te incarci cu energie din ceva ce iti face mare placere.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 23 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic