Horoscop: 23 septembrie 2014

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 07:19
3448 citiri
Horoscop: 23 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Nu te simti pregatit sa incepi un nou proiect, dar nici nu poti sa stai degeaba. Sedinta de care te temeai se va finaliza foarte bine. Acasa te asteapta momente si mai placute.

Scorpion

La prima ora ai o intalnire ce se va dovedi foarte importanta pentru viitorul tau profesional. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa fii stapan pe tine.

Sagetator

Soarele te ajuta sa alegi drumul cel bun, deoarece esti la o rascruce si este esential pasul pe care il faci acum. Nu uita sa dai si pe la cabinetul medical, pentru ca trebuie sa iti faci un control.

Capricorn

Multa armonie in jurul tau atat la slujba, cat si acasa. Partenerul de viata te asteapta cu o surpriza foarte romantica, ce va aduce un plus relatiei voastre.

Varsator

Refuzi un demers, iar cineva banuieste ca esti complice la ceva. Este adevarat, dar este vorba despre un gest pentru cineva care aspira la o anumita functie.

Pesti

O sa ai parte de palpitatii astazi. Cineva din familie poate chiar sotul/sotia se joaca cu nervii si cu rabdarea ta. Dar ii faci fata mai bine decat te-ai fi asteptat.

Berbec

Nu iti gasesti locul si presimti ca se va intampla ceva. Ai o stare de neliniste. Seara afli de ce, dar nu este asa de grav pe cat aveai impresia.

Taur

Daca vrei sa ajungi lider, trebuie sa fii serios si responsabil, inclusiv sa uiti de noptile pierdute fara rost. O functie nu vine numai cu beneficii, ci si cu multe reponsabilitati.

Gemeni

Planeta iubirii are planuri mari pentru tine astazi. Nu iti planifica nimic pentru aceasta seara, deoarece o sa ajungi undeva unde iti doreai de multa vreme.

Rac

Astazi o sa muncesti cel mai mult din toata saptamana, dar si cand te gandesti la rezultate uiti de oboseala. Recompensa pe care urmeaza sa o primesti conteaza cel mai mult.

Leu

Ai foarte multe de facut si te trezesti in mijlocul unor conflicte care nu te privesc. Iesi discret din mijlocul acestora. Casa prieteniei este vizata de astre.

Fecioara

Reiei legatura cu o persoana pe care nu ai vazut-o de multa vreme si uitati de ceas cand va revedeti. O sa te umpli cu energie pozitiva.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 23 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic