Horoscop: 23 septembrie

Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 07:00
5273 citiri
Horoscop: 23 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

La birou, observi ceva care nu este pe placul tau si nu vrei sa taci, pentru ca stii ca asta inseamna agravarea situatiei. O sa intri in conflict cu cineva, dar argumentele tale ii vor convinge pe ceilalti ca ai dreptate.

Balanta

Esti foarte implicat in ceea ce se intampla la locul de munca si orice schimbare te face sa fii cu un pas mai aproape de functia la care visezi.

Scorpion

O sansa mare bate la usa ta astazi, insa trebuie sa fii foarte atent si sa ii deschizi la timp. Nu rata niciun apel telefonic, dar nici nu incerca sa scapi de sedinta anuntata pentru amiaza.

Sagetator

Comunici foarte bine atat cu cei de la birou, cat si cu cei de acasa. Iti mobilizezi colegii astfel incat tu sa nu fii nevoit sa ramai peste program, dar nici acasa sa nu te intinzi cu treaba pana la miezul noptii.

Capricorn

Primesti un premiu sau un bonus financiar si vrei sa pastrezi banii pentru a-i investi in ceva in perioada urmatoare. O sa rezisti tentatiilor din magazine.

Varsator

Esti pregatit sa pleci la drum. Ai facut de multa vreme planuri pentru aceasta mica vacanta. La destinatie discuti cu cineva despre o posibila afacere pe care ai vrea sa o incepi.

Pesti

Nu ai parte de banii doriti in aceasta perioada si trebuie sa apelezi la economii. Acum te bucuri ca in anumite momente nu ai deschis portofelul prea des, ci ai fost econom.

Berbec

Urmeaza sa iei o hotarare importanta in privinta jobului. Se iveste o ocazie unica, dar trebui sa fii atent la detalii. Unele probleme ar putea fi ascunse in formule ce par promitatoare.

Taur

Te simti foarte puternic astazi si ai o energie molipsitoare. Zambetul tau va fi ca o raza de soare pentru colegii tai care se plafonasera.

Gemeni

Este o perioada perfecta pentru a lua parte la niste cursuri de pregatire intr-un domeniu care te atrage de mai multa vreme. Nu ai indraznit pana acum sa faci niciun pas, dar ceva se intampla si te razgandesti.

Rac

Conjunctura astrala te favorizeaza. Soarele se va asigura ca tot ceea ce faci astazi va fi incununat de succes. Fii pregatit pentru musafiri inspre seara.

Leu

Nu uita sa iei un medicament pentru dureri de cap, pentru ca se anunta o zi obositoare. Este adevarat ca rezultatele vor fi masura muncii, dar o sa ajungi cu greu la obiectivul dorit.

Horoscop realizat de Zaza

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 23 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic