Horoscop : 24 aprilie 2014

Joi, 24 Aprilie 2014, ora 07:00
3769 citiri
Horoscop : 24 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Pana la pranz gasesti o solutie pentru problema aparuta dimineata. Esti multumit, pentru ca acest aspect te nelinistea si nu te puteai concentra asupra treburilor tale.

Gemeni

Te rupi de lume pentru o perioada de timp, deoarece vrei sa te concentrezi pe un proiect de suflet. O sa petreci multe ore in birou fara sa bagi pe nimeni in seama. Important este ca acest efort o sa merite.

Rac

Te gandesti la partea spirituala a vietii tale si pui la cale un plan care sa te faca sa te simti mai bine. Stii exact ce trebuie sa faci pentru ca efectul sa fie cat mai puternic.

Leu

Este o zi in care o sa ai foarte multe emotii atat la locul de munca, cat si acasa. Trebuie sa te pregatesti, pentru ca o sa fie si obositor.

Fecioara

Nu asculta gurile rele atunci cand spun ca nu o sa reusesti ceea ce ti-ai propus. Daca tu ai incredere in ceea ce faci, nimic nu mai conteaza. Planeta iubirii va imbunatati relatia cu partenerul de viata.

Balanta

Dai dovada de multa maturitate cand apare o problema financiara. O sa te comporti exemplar si o sa ajungi un exemplu pentru cei din jur.

Scorpion

Nu te grabi sa oferi un raspuns daca cineva iti adreseaza o intrebare. Analizeaza foarte bine situatia si abia apoi anunta ce decizie ai luat. Soarele te va ajuta.

Sagetator

Trebuie sa ai foarte multa rabdare astazi, pentru ca ceea ce o sa se intample in jurul tau o sa iti puna nervii la incercare. O sa fii laudat pentru taria de caracter.

Capricorn

Mercur te face mult mai rational decat de obicei si te ajuta sa scoti tot ce este mai bun din oamenii din jurul tau. Reusesti sa schimbi cu totul comportamentul unui cunoscut.

Varsator

Ziua se va termina mult mai bine decat incepe. Dimineata o sa te enervezi in trafic, iar la pranz se vor ivi mici neintelegeri la birou. Seara vei avea parte de o surpriza din partea familiei.

Pesti

Venus te face sa fii mult mai atent la partea frumoasa a vietii si sa faci tot ce poti pentru ca relatia cu partenerul de viata sa fie roz. Acesta va fi impresionat.

Berbec

Ai impresia ca traiesti in doua lumi. Intr-un moment simti ca faci parte din viata ta si peste cateva clipe nu mai recunosti pe nimeni. Trebuie sa tii pasul cu tehnologia, altfel o sa fii depasit.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 24 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic aprilie , #horoscop zilnic