Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop 24 august 2010

Marti, 24 August 2010, ora 07:40
2302 citiri
Horoscop 24 august 2010

Fecioara

Adori sa calatoresti, iar in aceste zile esti pus pe fapte mari. Ai chef sa vizitezi, sa te plimbi, sa alergi in aer liber si sa faci toate aceste lucruri alaturi de persoana iubita. Pe plan sentimental astrele prevad o perioada de liniste si plina de surprize placute.

Balanta

Astazi te simti sef si ii cam pui la punct pe cei din jur. Inca de dimineata incepi sa dai ordine la locul de munca, fara sa te gandesti ca vei trezi nemultumiri printre colegii tai, care vor crede ca iti depasesti atributiile functiei.

Scorpion

Ai mari emotii din cauza unui eveniment important, insa te vei descurca cu bine si acest lucru va fi bun pentru viitorul lor. In plus, o persoana de sex opus te face sa simti fluturi in stomac si iti cam pierzi capul in prezenta sa.

Sagetator

Starea de sanatate nu este prea buna si asta iti cam da peste cap toata ziua. Orice ai spune nu este bine. Incerci sa gasesti solutii la problemele aparute, insa nu o sa reusesti nimic. Ar fi bine iti focalizezi atentia asupra unor lucruri mai simple, eventual sa incerci sa te distrezi alaturi de prieteni sau familie.

Capricorn

Primesti o suma mare de bani si ai vrea sa iti cumperi cam tot ceea ce ti-ai dorit in ultima vreme si nu ai avut cu ce sa achizitionezi. Vei reusi sa iti satisfaci aceste pofte si asta te bucura foarte mult. O sa ai parte de vorbe de lauda din partea unei persoane foarte importante din preajma ta, iar acest lucru iti va aduce o satisfactie foarte mare.

Varsator

Inca de de dimineata vei avea impresia ca nimic nu iti va merge bine si vei deveni frustrat, insa simtul tau practic te va ajuta sa treci cu brio peste orice problema si vei termina ziua cu zambetul pe buze. In plus, pe seara o sa primesti o invitatie in oras din partea unei persoane importante din punct de vedere sentimental.

Pesti

Simti ca ceva nu este in regula la locul de munca, insa nu banuiesti ce anume si nu te simti foarte bine. Stai linistit ca nu se intampla nimic, pur si simplu ceilalti sunt preocupati de proiectele lor.

Berbec

La locul de munca o sa dai dovada de prudenta si o sa ai parte de reusite. Te vei simti mai bine din punct de vedere fizic, datorita regimului inceput. Inteligenta va fi punctul tau forte si vei reusi sa pui capat unor eventuale discutii.

Taur

O sa intri in legatura cu persoane mai puternice decat tine, insa, ceva ciudat pentru tine, nu ai energia necesara pentru a le face fata si te retragi usor. Cu toate acestea, ceea ce incepi astazi se va termina foarte bine si iti va aduce multe satisfactii.

Gemeni

Partenerul de viata va avea nevoie de tine, insa incapatanarea ta nu va face nimic altceva decat sa ii faca si mai mult rau. Daca ai grija si faci totul cum trebuie, o sa va simtiti mai bine si sustinerea ta va face ca relatia sa fie mai stransa. In privinta finantelor, initiativele tale vor avea sanse de reusita.

Rac

Astazi o sa te ocupi mai mult de partea financiara si, alaturi de partenerul de viata, o sa iei o decizie importanta pentru viitor vostru. Acest lucru implica o vizita la o institutie, este posibil sa achizitonati o casa sau o masina. Poate fi vorba chiar de casatorie.

Leu

Este o zi foarte foarte agitata, dar vei reusi sa pui totul in ordine, astfel incat sa primesti ceea ce ti se cuvine. Acasa s-au strans cam multe de facut si astazi trebuie sa le rezolvi. Priveste partea buna a lucrurilor: in weekned te vei putea odihni fara sa ai grija curateniei sau a altor treburi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic