Horoscop: 24 august 2012

Vineri, 24 August 2012, ora 07:14
3046 citiri
Horoscop: 24 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Luna in Sagetator te va face sa te simti foarte romantic si te vei distra pe cinste. O sa ai parte de momente speciale alaturi de partenerul de viata.

Fecioara

Casa familiei va fi ghidata oarecum de aceeasi Luna in Sagetator, facandu-te sa fii mult mai atent la rude decat la cei care nu au legatura de sange cu tine. Munca va fi pusa pe planul doi.

Balanta

Comunici foarte bine cu cei din jur si te simti confortabil chiar si in preajma unor oameni pe care abia i-ai cunoscut. Esti optimist, lucru cu care nu te puteai lauda pana acum.

Scorpion

Stai mai bine din punct de vedere financiar. Este posibil sa primesti o prima sau chiar sa castigi un concurs. Investeste banii cu cap ca sa nu regreti mai tarziu.

Sagetator

Te simti improspatat si esti foarte bine dispus. Ai chef sa faci ceva inedit si te gandesti sa pleci la munte, insa nu doar sa stai in camera de hotel, ci pentru a explora imprejurimile.

Capricorn

Latura creativa iese la suprafata. Ai foarte multe idei pentru promovarea proiectelor la care lucrezi si ii impresionezi pe cei din jur cu cat de pasionat esti de ceea ce faci.

Varsator

I-ai propus ceva partenerului de viata si esti uimit sa vezi ca accepta cu zambetul pe buze. Te asteptai sa fii nevoit sa te rogi de el/ea, insa uite ca este deschis la ideile tale.

Pesti

Inca de la prima ora iti dai seama ca o sa ai parte de o zi iesita din comun. Este ceva ce are legatura cu locul de munca. Asteptai de multa vreme acest lucru.

Berbec

Nu te poti concentra la nimic astazi. Seara urmeaza sa te intalnesti cu un prieten drag si esti atat de incantat incat nu vrei sa faci nimic la birou.

Taur

Nu ai sanse sa scapi de ceea ce trebuie sa se intample in urmatoarele ore. Oricat de mult ai incerca sa amani sau sa anulezi, nu ai sanse. Mai bine te apuci mai repede ca sa scapi cat mai curand.

Gemeni

Te simti un mic cercetas. Pui la cale un plan pentru a-ti convinge prietenii sa te insoteasca intr-un loc in care o sa iti pui la incercare abilitatile de detectiv.

Rac

Scopul nu scuza mijloacele, asa ca ai grija la cum vrei sa iti atingi obiectivele propuse. Daca ceea ce faci ar rani pe cineva apropiat, mai bine renunta la idee.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic