Horoscop: 24 august

Luni, 24 August 2015, ora 08:09
3223 citiri
Horoscop: 24 august
Foto: Ziare.com

Fecioara

Esti foarte critic astazi cu oricine iti iese in cale si nu aprobi nimic, daca nu este in stare perfecta. Multi vor fi cei care vor sa te ocoleasca astazi.

Balanta

Reusesti sa eviti un conflict ce avea toate sansele sa incheie dramatic o veche prietenie intre amicii tai. Esti salvatorul lor si peste ceva timp cei doi iti vor multumi.

Scorpion

Incapatanarea - trasatura de caracter specifica zodiei tale - astazi o sa fie avantajoasa pentru tine, deoarece nu renunti la ceea ce faci doar pentru ca cineva te ambitioneaza spunandu-ti ca nu o sa reusesti.

Sagetator

Nu accepta prea multe sarcini in prima parte a zilei, pentru ca si la amiaza se anunta cateva activitati ce vor deveni urgente si nu vei mai avea timp pentru toate.

Capricorn

Ai nevoie de ajutorul unui cunoscut pentru a duce la sfarsit o activitate inceputa acum ceva timp. Esti reticent la inceput, pentru ca nu vrei sa ramai dator, dar nu ai alta solutie.

Varsator

Mandria este cuvantul care te defineste astazi datorita unei reusite la care a participat echipa de la locul de munca. Imediat dupa pranz, apar si laudele.

Pesti

Abandonezi o idee care ti se parea foarte interesanta, dar care pentru altii nu a fost la fel. Esti nevoit sa o iei pe alt drum si sa incepi de la zero o alta afacere.

Berbec

Este ziua actiunii, nu a planurilor sau a teoriilor. Trebuie sa iti impui punctul de vedere si sa incepi treaba daca vrei sa termini pana la sfarsitul saptamanii.

Taur

Ciuleste urechile si "fura" din secretele celor care sunt de mai multa vreme in domeniul in care activezi si tu. Iti vor prinde bine sfaturile lor.

Gemeni

Intalnirea programata pentru acest inceput de saptamana va fi una plina de momente placute, dar si de ajutor pentru viitoarele tale actiuni in ceea ce priveste cariera.

Rac

O sa fii destul de nervos si nu te implica in discutii contradictorii cu sefii tai, pentru ca nu se anunta un final fericit. Daca este posibil, stai cat mai putin la birou.

Leu

Esti constient de cat de multe iti permite organismul si nu faci excese, desi ai in fata toate mancarurile pe care ti le-ai imaginat vreodata. Fiind cumpatat acum te asiguri ca nu ai probleme mai tarziu.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 24 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic