Horoscop: 24 august

Miercuri, 24 August 2016, ora 08:11
4477 citiri
Horoscop: 24 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Visezi cu ochii deschisi la o vacanta. Un amic se pregateste sa plece in concediu si vrei sa il urmezi. Stiti exact locul in care trebuie sa ajungeti pentru a va incarca bateriile pentru perioada urmatoare, care se anunta solicitanta la birou.

Balanta

O veste primita dimineata te nelinisteste. Din fericire, in jurul orei 14:00 o sa afli ca totul a fost o neintelegere. Persoana care a facut incurcatura isi va cere scuze si te bucura ca a realizat ca a gresit.

Scorpion

Te straduiesti foarte mult pentru ca proiectul la care lucrezi sa fie perfect. Asteapta-te la cateva ore extrem de grele. Partea buna este ca rezultatele vor fi mult mai bune decat ai sperat.

Sagetator

Profita de ceea ce ai aflat despre programul partenerului de viata si planuieste o mica escapada romantica. Puteti merge in locul in care v-ati cunoscut sau va puteti indrepta catre o alta destinatie de care sunteti legati sufleteste.

Capricorn

Participi la un eveniment in cadrul caruia o sa socializezi foarte mult cu unii colegi cu care nu ai apucat sa dialoghezi pana acum. Seara, te poti concentra pe lucruri care au legatura cu viata sentimentala.

Varsator

Inspirat de o situatie inedita iei o decizie care nu numai ca iti va aduce niste bani, ci te va si ajuta sa avansezi. Vei fi omul potrivit la momentul potrivit, in locul potrivit.

Pesti

Luna te face foarte emotiv si sensibil la subiectele care tin de familie. Afli ceva ce te pune pe ganduri si discuti mult cu oameni care iti pot oferi raspunsurile necesare.

Berbec

Esti foarte inspirat si tot ceea ce realizezi/creezi o sa iti aduca niste bani in plus. Poate nu neaparat o marire de salariu, dar la o prima tot poti sa te gandesti. Seara este momentul relaxarii, cand mai multi prieteni vin in vizita.

Taur

Nu stai prea mult in interior, pentru ca o sa ai de alergat prin tot orasul dupa niste acte care te vor ajuta sa rezolvi niste aspecte legate de o mostenire.

Gemeni

S-ar putea sa termini un proiect care iti dadea batai de cap si seara iesi in oras pentru a sarbatori. O sa ai parte de o surpriza, un amic din copilarie o sa iti ofere o veste excelenta.

Rac

Soarele te calauzeste in aceasta perioada. Asta inseamna ca tot ceea ce o sa faci o sa fie dus la bun sfarsit si o sa semnezi si niste contracte pe care le astepti de ceva timp.

Leu

Faci un gest caritabil care te umple de bucurie. Ai o stare psihica excelenta. Inspre seara o sa intalnesti oameni dragi si o sa discutati pana tarziu in noapte.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 24 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic